perkara-perkara penting


selamat pagi.eshh dah malam.sedap nyer tido.ganti balik tido yg tak cukop dlm seminggu ni.alhamdulillah final suda abes. tawakkal aje la. skarang ni mari kita mengupdate belog bersama².hiyyaa!sow pas ni aper nak buat yer...jeng jeng jeng...ini diaaaa.....


nah.nampak tak gigih siapkan cheklist perkara-perkara penting yg harus dibuat selepas exam.eksius me??penting??!tengok²! penting tuuuu...

vavava...yg ni siap ade checklist lah.time project ngan esaimen bertimbun tader pulak yer.tarekk tinge kang!haha.oh tak sabarnye nak ari sabtu.lambatnya.jusco ou ada sale ye adik² kakak² abang². apa lagi mari kita pegi shoping utk raya haji nie. ousshhh. nak beli ape yer. dlm kepala terbayang² pink high heel kat vincci tu. kalo dpt tambah lagi ngan ladies shoes kaler grey cantek jugak. bole tayang kat makcik² time g tgk lembu kena sembelih nanti.jap. kira duit.seploh, dua puloh, dua puloh lima, tige puloh...aih tige puloh hengget jer??! x cukop?! erk. kenselll!

sabtu malam apa lagi.bola. final ni.kelantan vs negeri sembilan.tgk ye. tiket dah beli dah seat paling depan vvip live kedepan tv rumah anda saksikan di rtm atau astro beyond hd lagi. promote. betol ke dua² tayang? belasah jer la ye.kalo ade tu ade laa. yg gi stadium tu behave occayh. eh sejak bila sy jadi peminat bola nie?

yg lain² task tu rehat la kejap ye.kejap je. nanti sy dtg balik jenguk awak.janji T____T. malam ni sy kena betol kan dulu laptop yg xbrp 'betol' sjk kebelakangan ini. maksud sy tak tersusun. ni haa.


cantik kan.? tu baru kat desktop.kat dalam²nya lagi la.masyaallah. :)

lagi satu bila tgok iklan ni dlm belog terus nak buat research pasal NESVITA CALCIPLUS ni. terus nak gi beli.bila sedar diri makin tua, bila dgr bunyi  tulang asyik ber'kereot' , bila dah lama tak eksesais, bila dah tak joging, bila sedar kalsium tulang tak cukup, bila tahu tulang nak rapuh, bila gigi patah terjatuh² bila bila bla bla...haaa baru sekarang kau nak terhegeh² minum susu.eksius me againnn! sy ada minum anlene lah.boleh menari² cam dalam iklan tu haa.tak pun karate² cam datuk michelle yeoh tu.nesvita omega plus pernah minum tp yg tu more tu lower kolestrol.demi kepentingan tulang nantilah sy pegi beli yg ni.try dulu.dari anlene ke nesvita calciplus.tp tade perisa cokelat kan.tutup idung minuumm.kenyang juga kann.


researchnya kemudian lah. tulang jari dah rapuh nak menaip.eh eh eh.sekian dulu.tata.

taipan,
myaada

psssttt: kalau dpt pizza berlebih² keju ni kan ke best.memang crazzyy mazzy!

No comments:

Powered by Blogger.