yang berbeza yang berbeda


harus la kan pagi-pagi jumaat ni dgr lagu2 nasyid.tenang sikit. dulu layan minah goyang gerudi dikocok-kocok hahaha. kisah dulu kat nilai.okkeh... ni diaaaa....empat bijikk video lagu mz in different version aku tempek lagi kat sini.lepas geram sbb tak boleh tgk showcase maher zain kan..meh2 kita wat showcase kat sini.. oh btw semua video ni adalah video lagu open your eyes je. sbb minat amat dgn lagu ni.dari akhir tahun lepas suda jatuh chenta sama lagu ni. tak kesah la kan dulu pun sy dah pernah post video open your eyes.tu versi lain but sgt menarik.sila tengok. dan yang kat bawab-bawah ni pun interesting jugak.

satu : memaparkan foto-foto keindahan alam semulajadi flora fauna bintang-bintang tapi yg statik punya


dua: koleksi gambar-gambar photographers kot *refer kat tiup* masjid-masjid kat malaysia, pantai air terjun tasik ye saya suke pantai. babies langit bulan dan juga bintang.langit pun saya suka tengok.



tiga: paling saya suka slps yg ni. cantik menarik.langit biru.mata besar.sila tengok sendiri :))



empat: versi final fantasy.ade jugak.



kesimpulannya, jgn lupa kita milik siapa. kebesaran DIA dpt dilihat melalui apa yg ada di sekeliling.pandang lah dgn mata hati, rasai juga dgn hati.

petikan
Take us in the best way
Guide us every single day..
Keep us close to You
Until the end of time..
ameen


yang khilaf,
myaada

2 comments:

Powered by Blogger.