R.I.N.D.U

>> Dec 3, 2013


Macam mana tak rindu kat budak ni...!





macam gula! be good boy adik.


Dan merindui 2 orang ini.



Sebab rindu la ni minggu lepas naik bangi jap. Jumpa adik2 anak2 buah sahabat2. Macam lama je tak ketemu. Terjah mek ni tgh kerja, tak sempat nk keluar minum ayak pekena roti canai ke ape, sembang sambil berdiri dekat kaki lima, pung pang pung pang mintak akak guard amekkan gambar then balik. Sekejap sangat met up. Sekejap. Tapi takpe lah. Walaupun masing-masing dah tak boleh nk kehulu kehilir macam zaman bujang dulu-dulu, we still remained in touch. Do pray for each other. Lepas ni kena set up masa jumpa lama sikit. Banyak benda kot nak sembang kann haha!

Alhamdulillah juga Allah permudahkan urusan dan niat.

Oh ye sekarang dah start musim sejuk dah kat kampung. Dah hujung tahun dah pun. Dah masuk December. Bulan yang aku suka. Sampai sekarang guna ringtone Back To December TS. Haha! So, welcome December , enjoy the month ; cold and silent . Hmm  tahun depan la pulak update blog :D.




 ♥,

  myaada

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP