Pengedar Shaklee Penang | Pengedar Vivix Shaklee Penang | theawesomeummi@gmail.com

Jun 28, 2010

Masukkan simbol dalam facebook

Korang pernah tak perasan simbol-simbol begini dalam facebook kawan-kawan korang ke, pak cik or makcik korang?

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓂⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍ
Ձ٥٥٩  - ۫в۪۰۫є۪۰۫ѕ۪۰۫т۪۰۫ω۪۰۫ι۪۰۫ѕ۪۰۫н۪۰۫є۪۰۫ѕ۪۰ -  Ձ٥١٥

◯☁☂☃☄★☆☇☈☉☊☌♕
☰✥✏❘❁✿✽✦✖✘❒❏✪
❀❁❂❄❀✼❜✹✟❡❢❣❤❥
❦➳➵➶➷➸➹➺➻➼➽➾

❶❷❸❹❺❻❼❽❾❿


┊  ┊   ☆

┊  ┊  ┊  ┊

┊  ┊  ┊  εїз

┊  ❤

✿ (*`・_ゝ・)ノ └( ̄▽ ̄*) (o´c_,`o) (*´・д・`) (oゝ∀・) (*´・ェ・)っ.゜+。★ (。・ω・)ノ゙ (ξ・з・)ξ (・Ω・)ノ (。Ф∀Ф。)o (ノω-ヾ) (ゝω´・)b U,,・ω・) ( 'Θ') (*ФωФ)ゞ
*.:。 ✿*゚゚・✿.。.:* *.:。✿*゚゚・✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・✿.。.:*゜*゜Y⌒Y。+゚☆゚+。Y⌒Y゜*゜ ☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆ .。+゜*☆⌒Y⌒Y⌒Y⌒☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
。◕‿◕。(◡‿◡✿) (◕‿◕✿)✖‿✖ (◕〝◕) ◕‿-。~.~ «-(¯`v´¯)«-- ..·.¸¸·´¯`·.¸¸.ஐ ...¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» [[ o(‧'''‧)o ◐ ◑(‧'''‧)o εїз ⓛⓞⓥⓔ ∞Ψ ∑ 

Haaa....cantikkan dorang punya fb bila dorang update status or profile dorang dgn menggunakan simbol-simbol cam ni... Konon2 nya nampak cantik, cute, menarik, tertarik, kreatif dan menawan la kan. Rasa nak buat jugak kan cenggitu..! I pun teringin jugak la nak buat macam tu...!!

Okey, kalau terasa nak meng'cun' kan lagi fb korang jom tengok website ni.. http://www.messletters.com

Macam-macam simbol ada kat sini. Nak create nama kita ala tulisan Siam pon boleh.. Macam ni..

❤คค໓ค ๓คkhtคr❤

Nak lagikk?

simbol macam ni pun ada

(*_*) ٩͡๏̯͡๏۶ ٩(•̮̮̃•̃)۶

Puas hati tak??

Kalau nak banyak lagi simbol-simbol menarik untuk letak dalam facebook korang, klik je sini..
And kalu tak puas hati lagi korang join je Little Symbols.


 :: oh hati tengah tak best sebenarnya.mengebestkan hati dengan benda2 alah ni::
Share:

Jun 20, 2010

Selamat Hari Bapa, Abah!



Mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Bapa buat Abah ku, semoga ALLAH merahmatimu selalu... Kami anak2 mu senantiasa mendoakan kesejahteraan Abah dan Ma. Tak mampu terbalas jasa2 kalian. Hanya doa yang mampu dilayarkan.

 selamat hari bapa, Bah!!



Ayah dan Bonda

Ku lukiskan potret sebuah cerita,
Terpahat indah didalam memori,
Kehidupan ku semasa kecilku,
Belajar memahami erti kehidupan,

Kini ku, setelah ku dewasa,
Jasa ayah dan bondaku, tidak akan ku lupa,
Mengajar ku erti kehidupan,
yang penuh dengan kenangan,

Ayah dan bonda,
Terimakasih kerana memberikan ku kekuatan,
Menjadi teman duka dikala ku terluka,

Kaulah sumber inspirasiku,
Menjadi teman gembira,
Sentiasa disisi bila ku perlukan mu,
Oh Ayah dan Bonda

Jasa mu tidak akan ku lupa,
Mendewasakan ku dengan sempurna,

Corus
Terimakasih atas semuanya,
Besar jasamu tidak mampu ku balas,
Biar segunung harta dan wang berjuta,
Tidak senilai dengan keringat dan airmata,

Kan ku hiasi malam hariku,
Dengan doaku kepada yang Esa,
Ampunilah dosa kedua mereka,
Kasihanilah mereka seperti kecil ku

Ayah dan bonda dengarlah lagu ku ini,
Sebagai bicara penyusun kata,
Tiada ku mampu membalas jasamu,
Memori indah sebuah kehidupan..

dendangan the Cyber Jammers
 

:: menitis air mata bila dengar lagu ayah dan ibu nyanyian sudirman::
Share:

Jun 11, 2010

Yang Datang Itu Baik, Yang Pergi Itu Baik

Kadang2 orang mudah alpa dengan apa yang Tuhan kurniakan, lupa mensyukuri. Tika nikmat itu ditarik balik, baru terfikir terngadah, baru hendak cari apa yang tak kena pada diri.
~ Ingatan buat diri ~

Saat ini, hati perlu bertenang. Dekatkan diri, doa padaNYA. Sungguh, aku damai disini, walau lama malam tangis tak didengari. Perlukan kedamaian, ketenangan berterusan, ditemani insan-insan yang amat mencintai, menyayangi aku, tulus. Alhamdulillah. Sejujurnya, aku pasrah. Bukan tak mahu, namun masih ada liku.

Harus kuat juga karna masih ada banyak hal di hadapan. Harus sedia. Betul orang cakap ; Yang datang itu baik, yang pergi itu baik. Aku terima. FULL STOP.

Keraguan Ini Bukanlah Padamu
Perasaan Hati Masih Rindu
Kekalutan Ini Hanyalah Untukku
Tercari-Cari Bayanganmu


:: terngiang-ngiang ::
Share:

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak?

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak? -  Ada beberapa perkara yang perlu kita ambil kira sebelum beri vitamin untuk anak ...

Google+ Followers