PERKHIDMATAN SEWA KHEMAH / KANOPI Kajang, Bangi, Putrajaya, Nilai etc.

>> Nov 8, 2013


Ini iklan.

Khemah untuk disewa.

Cuti sekolah akhir tahun dah dekat kan. Maka ramai yang merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan dalam cuti sekolah ni. Ada yang masih mencari tempat nak sewa khemah / kanopi kat mana tak?

Ok untuk anda yang tinggal sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya, Nilai, Sepang, Dengkil, Semenyih, belah-belah Kuala Lumpur tu yang masih lagi  mencari tempat nak sewa khemah kat Kajang, Bangi , Putrajaya dan sekitar kawasan tersebut, boleh contact Teduh RH sebab dorang ada menyediakan perkhidmatan sewa khemah kanopi segala ni. Boleh pergi lawat blog Teduh RH, boleh pilih pakej apa anda nak. Ada pakej sewa khemah yang  style piramid dan ada juga pakej arabian canopy . Kerusi meja buffet semua ada dan peralatan-peralatan tambahan lain untuk majlis disediakan.

Ini tak terhad untuk majlis perkahwinan pertunangan je. Nak sewa khemah untuk program lain contoh untuk majlis akikah anak ke, majlis rumah terbuka, program kampus atau universiti atau syarikat boleh jugak.

Untuk keterangan lanjut boleh tengok diblog Teduh RH.






Read more...

Kaz Patafta

>> Nov 7, 2013


Demam Piala Malaysia itu hari dah berakhir tapi belum terlambat nak ucap tahniah lagi sekali buat skuad Tok Gajah. Tahniah fans Pahang.




Macam kenal tak? Macam sape-sape tak? Dah gambar siapa pulak pi tampal sini.Haha! Okey. Kaz Patafta. Nama dia Kaz Phonesak Patafta, 25 tahun. Sama negara dengan Petratos dari Australia. Dia ni midfielder kalih. Best ke tak best ke tunggu tengok la kalau jadi main.


Harap line up 2014 lagi best untuk TRW. Patah tumbuh hilangkan berganti. Eh aku pulak yang beriya-iya.Haha! K bye.


#GKG #SHM #COYG #TRW #HM #ARSENAL

*sori dah terpesen suka ati pegi letak hashtag dalam blog pomm. mahapkan saya* :D


 ♥,

  myaada

Read more...

Happy Awal Muharram 1435H

>> Nov 5, 2013


بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم





Bersempena tahun baru 1435H, salam Maal Hijrah diucapkan. Sama-sama menanam azam dan tekad untuk menjadi insan yang lebih baik disisiNya. InsyaAllah

Alhamdulillah 'Ala kulli hal. Segala puji-pujian hanya layak bagi Allah dalam setiap keadaan. Segala sesuatu itu terjadi hanya dengan rahmatNya.

Keep smiling because life's a beautiful thing and there's so much to smile about. :)

Sengih senyum simpul :D



 ♥,

  myaada

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP