Pengedar Shaklee Penang | Pengedar Vivix Shaklee Penang | theawesomeummi@gmail.com

Feb 17, 2010

EARTH OUR 2010 - Turn Out Your Light, Show Our Support


Pernah tak terfikir apa akan jadi dengan Bumi ni 50 tahun akn datang? Ada tak lagi pokok-pokok , gunung ganang yang menghijau... air laut yang nan kebiruan? Sekarang ni pun, suhu dah makin panas. Panas sgt! . Sampai mencecah 36.6 C dekat Perak
( mengikut laporan ari ni la)..

Kenapa ya? Manusia dah tak semakin pentingkan bumi ke? Selamatkah generasi kita yang seterusnya? Anak-anak kita macam mane pulak?? (takde anak lagik...hehe...)

Tahun ni, sama macam tahun lepas. Earth Our telah diorganizekan lagi oleh WWF. Oleh yg demikian, jom kita ramai2 menyahut seruan ini dengan tidak menyalakan lampu pada

27 MARCH 2010, 8.30pm


selama 1 jam shj. Sekejap je kan..... Tunjukkan bahawa kita amat menghargai BUMI kita ini .... LETS SHOW OUR LOVE togeda geda!!


~Save Our Planet~


Nak tahu lebih info klik pada gambar bawah atau atas, atau sini atau sini.. XoxO!!


My Lantern


So, ape lagi?? Jom sertai bersama!!



:: Save Our Earth! Save Our Next Generation!
Share:

Feb 16, 2010

Bukan Lemah


Nak kuat. Nak Kuat . Nak Kuat.



:: taking right path for the future

Share:

Feb 10, 2010

Warna - Warni Saya!!


Hoyyeh... update blog lagik... dah bape lame tak update yer? almost a month kot... lebey2 cket..
( be a silent reader okkeh )
~XoXo~

Petang ni, tak buat aper... so sambil2 dok baca belog teman2 sekelian, sempat lagi wat color personality test. Orang kata, warna-warna amat berkait rapat ngan diri kita. Betul ke?
Nak tahu nak tahu!!!


Then, after buat 2 tests, i got 2 different colors... Nape lain2 ek...??
Haishhh!!


Apa warna saya????


.
.
.
.
.
.
.


BIRU???
First test yang telah dibuat di sini

Owh... bagus2...dpt description yang amattt bagus.... Masa kat skolah dulu minat giler ngan warna biru. Siap gadoh2 ngan best fren lagi. Huhu... Tapi skang kuwang minat...


Second test

The result is
.
.
.
.
.

Of course......


P I N K

~hihi~

apa yang ada pada warna pink ye?



Naseb bek pink betol...

Lain2 feveret kaler tak masok yer...



Okey, sape nak cuba try test tengok kaler masing2 dikala anda kebosanan sila kan wat.





:: I love colours that colour my life ::


Ouchhh... kita taruk pic g kenduri kawen dulu ye. Majlis pernikahan kazen kat kuala
Pilah.






Selamat Pengantin Baru wat Saufi dan Mira..Semoga berkekalan.

Dan semoga berbahagia juga wat pembawa2 sekalian...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ahaksss!!
Share:

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak?

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak? -  Ada beberapa perkara yang perlu kita ambil kira sebelum beri vitamin untuk anak ...

Google+ Followers