Kembali Update Blog

>> Jul 22, 2009

fuhhh...dah lama tak menulis dalam blog ni....sorry my dear diary...got many work to do... lepas balik kampung sekejap ari tu, tak sangka dapat kerja kontrak kejap kat Putrajaya ni..so datang balik sini..Alhamdulillah... Lepas sebulan lebih berlalu, banyak benda yang berlaku...ada yang happy dan ada yang tak happy...but wateva happen, life must go on rite? semua kita kena terima baik suka ke tak suka..yang tak happy pun kita kena terima dan beharap ada hikmah kebaikan yang mendatang..InsyaALLAH...



P/S :: waiting for my convo day on 1st August..gambar dinner dah upload lam FB bukan kat cni..

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP