Seminggu di Desa

>> Jun 7, 2009

Salam,

Diary Dearest...

Owhh....dah lama rasenyer tak mengupdatekan blog sy nie...dekat sebulan after my practical training, balik kampong and no internet connection here... aritu kabel tepon kena curik..so agaknya orang TM malas nak pasang balik sbb dah 2x kena curik...

And korang nak tau tak...ni mujur la baru pasang broadband..kalo tak mau nye dial up lagikk...dah bertahun2 sejak zaman sekolah lagi tak tuka...Walopon begitu sy bangga sebab sempat menggunakan dial up dan agak ketinggalan zaman cket org kata...hahaha...tak kesah la kan...dengan dial up tu jugak la dapat kenal friendster, youtube, download lagu sumerrr....banyak gak jasanya....;D

Dan naseb bek beli broadband time promotion...buleh jugak guna wat update blog...

Owh....ape cite ye cuti skolah ni? Macam biasa time ni la rumah2 dihiasi khemah2 untuk meraikan bakal menantu masing2... dan kad2 undangan perkahwinan harus dipenuhi.... daaaaannn aku terfikir haruskah aku kerumah temanku esok untuk majlis perkahwinan kakaknya? Haruskaahhh....

Dan mataku bagaikan layu menatap screen laptop smbil menaip patah2 perkataan yang wajar untuk dipostkan...tapi apakan daya daku tak tahan lagi untuk ke tempat pembaringan..dan selamat malam semua...terima kasih kerana sudi menjenguk blog sy...

NITE!

:: Ps : soriii...ngantuk teramat..patotnye nak uplod cket gambar dinner tu tapi connection low...lenkali lagi nampaknya..

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP