take my hand

>> Mar 22, 2011



each hill you have to climb,
take my hand lets face the word,
you’re not alone for I’m still here,
I’ll help you learn to smile.



♥,
myaada

Read more...

HOME is where the HEART is

>> Mar 11, 2011


Assalamualaikum :)
nak ucap selamat pagi ke selamat malam neh? selamat malam pd yg nak tido n selamat pagi pd yg dah bangun tido. mownink! well kalo org muda mesti cakap malam masih muda lagi, ilek-ilek dulu.. weh pehal intro nak berucap selamat selamat segala..hahaha..

rupanya dah nak masuk sebulan tak update belog kot. kot??  ye ar tu ..hari ni hormon terlebih gandekannnya nak menulis. tambah-tambah bila ibu rafiq dah tya pegi mane..hehe..ader je kak. jalan-jalan makan angin kat belog orang. btw, tahniah ye kak rose. rafiq nak dpt adik bila tu? direct tanya....hihihi..semoga selamat semuanya amiin... :)

sebab esok nak balik kampung, excited! girang wehh...belog pun terupdate. apa ke nama struktur bahasa diguna pakai~ abaikan~ . patut hari ni nak pergi belajar sejarah la kot kat mines. eh semalam la sbb hari ni dah jumaat. but plan tak jadi. next week maybe. after balik sini. its hikayat merong mahawangsa. wait arrr...



yg tudung rimau, my cousin. mau nikah dan kawen ahad ini. errrkk? hahaha. sebab tu mau pulangggg. berkenduri lah makan gulai kawah. and next week dokter nak wat quiz. saje je kannn. time-time balik kampung. cani arrr dokterrr. bila mau study maaa...isk isk! riso riso!

but, my heart's at home teetotally. of course la kan. yes tak sabar. meh dengar Lady Antebellum nyanyi. lagi tak sabar.

Mama said home is where the heart is
and i miss everybody at home



ketemu lain waktu kalih. bye.


 me again,
myaada

psstt : malam masih muda sebab ada assignment nak kena submit next week. pulun la malam ni. jgn harap nak sentuh bila dah kat kampung. gudnite everybody. sleep well. dream big. hugs \'_'/ and 

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP