Monday, December 24, 2012

Pertemuan

بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم وَاتَّقُواْ اللّهَ الَّذِي تَسَاءلُونَ بِهِ وَالأَرْحَامَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِي...
Tuesday, September 11, 2012

Good Luck!

بسم الله الرحمن الرحيم  dan السلام عليكم Hari ni dah start UPSR kan. Excited plus berdebar-debar nak jawab exam, sudah tentu. Semua perna...
Monday, July 30, 2012

Harapanku, harap Kasih-Nya

harap kasihNYA - Amar Di antara cinta yang hadir menyapa Hanya cinta Dia tiada dusta berbicara Walaupun wujudnya tak zahir di...
Tuesday, June 26, 2012

Ilham

Beribu bintang dilangit                                kini menghilang Meraba aku dalam kelam Rembulan mengambang kini makin sura...
Wednesday, April 04, 2012

Number One For Me

Assalamualaikum.. :) Kalau ikutkan  schedule promo tour Maher Zain ni, boleh tak agak-agak nak pergi amek gambar dengan dia kat Mines tu...
Tuesday, April 03, 2012

rahmat

Hujan lebat. اللهم صيّـبًا نافعًا  Alhamdulillah. Semoga membawa keberkatan dan rahmat kepada seluruh penduduk muka bumi. Ameen Ya Ra...
Friday, March 30, 2012

Mana milik kita

Mana milik kita Tidak ada milik kita Semua yang ada Allah yang punya Tidak ada kita punya Kita hanya mengusaha...
Friday, March 16, 2012

we unite

Assalamualaikum :) Sebuah video yg benar-benar menyentuh perasaan. Tonton via fb ustaz Zaharuddin. May ALLAH bless all the muslims,...
Tuesday, March 06, 2012

pink purple peach

pinky purple peachy sweet pink, classic purple and pretty peach damn gorgeous! enough said. courtesy of Google ♥
Powered by Blogger.