Sunday, December 27, 2009

27 Disember 2009

Lagi bape minit nak kul 12...smpat lagi update blog... Sebelum masok esok hari, baik juga mengupdate blog utk mengucapi selamat hari lah...
Thursday, December 17, 2009

Maal Hijrah - Pengorbanan

Dari Amirul Mu’minin, Abu Hafs Umar Ibn Khattab r.a. berkata, aku mendengar Rasulullah s.a.w bersabda : “Sesungguhnya setiap amalan ber...
Friday, November 27, 2009

Salam Iduladha...

Raya Haji datang lagiii... Okey...sempena hari yang mulia ini bersamaan dengan 10 Zulhijjah, selamat hari raya Iduladha diucapkan kepada ...
Saturday, November 14, 2009

Laptopku diserang virus...!

Benci betuuulll....baru je format laptop alih2 ada plak virus yang gatal nak masuk...ni amek dari laptop adik aku ni..sebab gi cucuh pendriv...
Tuesday, October 27, 2009

Kenapa 'malas' sangat nie....

Laaa......dah lame tak terupdate blog ni upernyer.... lebih 2 bulan dah?? Cam tak caye je....hehe.... Aduuhh.... kan bagus kan kalo otak kit...
Saturday, August 22, 2009

Salam Ramadhan

Ahlan Wasahlan Yaa Ramadhan.... Dikesempatan ini sy ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan dan menjalani ibadah puasa buat sem...
Wednesday, July 22, 2009

Kembali Update Blog

fuhhh...dah lama tak menulis dalam blog ni....sorry my dear diary...got many work to do... lepas balik kampung sekejap ari tu, tak sangka da...
Sunday, June 07, 2009

Seminggu di Desa

Salam, Diary Dearest... Owhh....dah lama rasenyer tak mengupdatekan blog sy nie...dekat sebulan after my practical training, balik kampo...
Monday, April 13, 2009

Anyone please help!

S a l a m , Hurgghhh....selamat pagi dan tengahari semuanya...Alang2 dah bukak blog ni so nak mintak tolong cket lah dari korang..('0&...
Thursday, April 09, 2009

selesai jugakk....

Salam, Hari ni Puan Putri datang melawat kami yang tengah praktikal...Ade ke patut b4 dis iyo2 ajer kami nak ngadu kat Pn Putri pasal kam...
Wednesday, April 01, 2009
Salam.... Hye guys... Hummm....nothing to write today...Im not feeling well... Seriously...dunno whyy.... ::p/s : juz ignore pic abov...
Monday, March 30, 2009

Kadang-Kadang....

~ Kadang-kadang apa yang kita inginkan belum tentu kita dapat..... ~ Kadang-Kadang apa yang kita hasratkan tak semestinya milik kita..... ...
Wednesday, March 25, 2009

PESTA BELON

S a l a m.. Suppose nak posting entry ni beberapa hari yang lalu...tapi tak sempat...sekarang ada mase curik cket... Aritu kitorang sem...
Monday, March 16, 2009

Pat belas kali editttt....!!!

Salam, Hurmmm....starting the new week of March...harap2 sume sihat...dan Alhamdulillah saye pun sihat...selepas mengalami situasi yang k...
Thursday, March 12, 2009

Apa yang kita buat bila kita demam?

Hye... Soriii coz tak terupdate blog nie..banyak sangat benda yang berlaku last week....ma abah datang...p makan satay kajang...pastu wat n...
Friday, March 06, 2009

"stories of life"?

D e a r a l l, Thanks for visiting me....just make my self for blogging again after found this pink sweet template...Lurve it very much....
Powered by Blogger.