Anyone please help!

Monday, April 13, 2009
Salam,

Hurgghhh....selamat pagi dan tengahari semuanya...Alang2 dah bukak blog ni so nak mintak tolong cket lah dari korang..('0')..

Xtually, sy nak pegi dinner bulan depan..so the problem is what shud I wear for dat nite?..Hahaha...kalo bab pemakaian dinner ni kan msti ade jerk problem...Sebenarnya tade yang berkenaan lepas gi survey tengok kat Sg Wang and Alamanda and SPyramid ( but sebetulnya sy ni jenis yang memilih ke?? Donno..('0')..Penat kaki jalan tau...ngeeeee....

Sow, hari ni wat survey on9 plak..sempat lagi...hihi..sori boss...kejap jer..Aniway, dalam kepala otak ni ade tiga choices je yang nak dipakai..

first: blouse + long skirt
second: kebaya kurung moden
third: pakai jer jeans ngan blouse (*tapi yang ni tak sure laa...cam tak masuk tema jer..)


Tema dinner : GLAMOURUS


Teringin tak pakai yang macam niee...('0')



Sangat lawaaa....


Sow Ladies,

Need ur suggestions...malas la nk posing kedai dah...

No comments:

Powered by Blogger.