Pengedar Shaklee Penang | Pengedar Vivix Shaklee Penang | theawesomeummi@gmail.com

May 6, 2009

jom upload gambarsss...

Salam,

waahhh....rase cam dah lama tak menulis or mengtaip kat blog ini....padahal baru seminggu kann..hehe...so, hari ni nak amek kesempatan cket usha blog sendiri...tapi nak upload gambar je...

Sebenarnya sy tengah bz dengan LI report...biase laa..last minute baru nak buat...next week dah nak present...aiyokkk...wat im going to do..apa nak taruk dalam report nie..owhhhh....

Haaa Ada...buat la keje tu last2 minute lagi...padan muke..~ngate kat diri sendirik!~

Walau ape pon, jum tengok gambar dulu...masa cuti pekerja last week kitorang pegi Tg. Agas...First time pegi tak jumpe jalan..Siap berhenti balai polis PD tanya jalan ke sana..~terima kasih pakcik polis sebab tunjuk jalan~..kalo tak sure patah balik umah....

Tapi tempat tu best..Kitorang sewa chalet..begitu indahnya pemandangan... oohhh..nyamannya apabila dapat bermandi-manda dipantai diwaktu pagi......~~~





malam tu buat barbeque dulu...sangat sedap makan ayam..yum yum!!


menikmati keindahan ciptaan Tuhan...


Aksi terlampau Achik...

Mandi manda di pantai...sejukkkk bangatt!

'Spongebob' diantara kami...

Kapel dua sejoli...

okeyy...dats all laaa...ada banyak lagi..kan upload semua kan tak larat nak tengok...
okkeyyy...sambung wat report...tata..
Share:

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak?

Dah Jawab 7 Soalan Ini Sebelum Beri Vitamin Untuk Anak? -  Ada beberapa perkara yang perlu kita ambil kira sebelum beri vitamin untuk anak ...

Google+ Followers