Tirai 2014

>> Jan 17, 2014

بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Selamat pagi Jumaat dan selamat bercuti. Ambil kesempatan bulan Januari baru terhegeh-hegeh buka blog menaip. Mana hilang mood berblogging ni...*sigh*

haha. Tak apa lah. Lepas ni schedule update blog boleh la jadi 6 bulan sekali dah. Weehu! :D

Apa cerita tahun baru ni eh...blog still sama corak bentuk memang tak ada inisiatif nak tukar hias dah gamaknya. Tak ada azam nak update blog seminggu sekali ke sebulan sekali belum tentu.. Eh kita tengok laa.. :D

But sebelum tu.. Alhamdulillah rezeki Allah. Thanks Nuffnang cek dah sampai semalam. And thank you jugak kalian yang menyinggah. :).

So, sempena tahun baru 2014 ni walaupun dah nak ke penghujung Januari *winkwink*, selamat tahun baru semoga setiap hari-hari kita dipenuhi dengan azam ke arah kebaikan. InsyaAllah. Salam Maulidur Rasul juga sempena dengan bulan kelahiran Nabi junjungan.


Time goes by, but life goes on
Hopin' that it gets me high

Yup, many things happened. Unexpected. :). See ya!


 ,

  myaada

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP