Tudung Syria Chiffon : Kenapa Korang Kena Tambah Lagi Koleksi Tudung Syria

Sunday, July 05, 2020
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum dan hai gais.



Dah shopping tudung baru untuk raya haji yang bakal tiba? Hihi. Ajom kali ni kita nak kenalkan korang dengan Tudung Syria Chiffon keluaran chenta qaseh edisi terbaru. Sangat lawa. Sangat cun. Sangat cantik!

Selalu kita dok pakai tudung syria cotton or tudung syria kain lycra je kan. Pernah tak korang pakai tudung syria material chiffon? So apa kata kali ni try pulak tudung syria chiffon  Ayris ni.





Tudung syria ni sangat unik tau. Diperbuat daripada  material CHIFFON high quality. Jarang sangat kita nak jumpa dengan tudung syria material ni kan. Lagi-lagi yang kainnya  tak jarang. Inner pulak kemas terletak. Tak de lah inner tu nak bergerak ke sana ke sini buat spoil mood sepanjang hari hehe.



Lagi pula, tudung syria Ayris ni  FREE size. Kelabuhan dia insyaALLAH menutup paras dada. sangat sesuai untuk gadis-gadis dan mommies.



Bila pakai tudung, selain aurat terjaga, mesti la nak nampak kemas. Jadi korang jangan risau nak pakai tudung syria chiffon ni. Yang penting, korang akan rasa nyaman, sejuk dan selesa sepanjang hari. Keselesaan maksimum gittu!




Yang best lagi pasal tudung ni, inner dia ada tali tau. So, korang boleh pakai inner tu longgar atau ketat level nya ikut keselesaan korang. Adjustable orang kata. Oh ya! Bukan 1 warna 2 warna je yang ada. Kita ada 10 warna tudung yang bakal menarik hati menggoncang jiwa dan raga. Senang cite, grab la seploh warna yang ada tu gais!



Tudung syria hijab plain chiffon ni sungguh cantik digayakan even dengan baju kurung mahu pun blouse atau dress. Pakai tudung syria plain ni dengan baju corak pun cantik. Nampak polos dan sangat ayu kan.



TUTORIAL CARA PAKAI TUDUNG SYRIA CHIFFON


Sangat senang gais nak pakai tudung syria chiffon. Nah, kitorang dah sediakan video tutorial cara pakai tudung syria chiffon khas untuk korang!

Boleh tonton sampai habis video tutorial tudung syria di bawah

 


HARGA TUDUNG SYRIA CHIFFON

Harga tudung syria exclusive ni berapa sis?

Sedang-sedang harganya dik. Kalau biasa korang akan beli dengan harga RM54, sempena promo time release ni depa bagi RM49 sehelai je. Ya RM49. Untuk inner dan outer. Bukannya inner ampa pergi beli asing pulak. Hehe.

Nak lagi untung, bila beli 2 pasang dapat la pula harga COMBO. Eh eh serius la RM94 je untuk 2 pasang. SERIUS.



Nak beli kat mana tudung syria chiffon ni?

Lawati instagram KOLEKSI TUDUNG SYRIA and join channel telegram https://t.me/ElleScarves.

Harga promo tu ada tempoh tertentu. Sila la grab cecepat!



Terima kasih sudi membaca bye!



No comments:

Powered by Blogger.