happy graduation sista!

>> Oct 27, 2011


Lately, update blog ikut mood datang. Yang ini dah 2 minggu. Tapi takpe lah. Kita wish jugak dekat sini. Selamat berkonvo Chik.


For a new start,
new beginning,
new life,
all the best for a wonderful future,
always aim for the star, no others,
make it success.
Again, happy graduation. Well done.


"An investment in knowledge always pays the best interest" - Benjamin Franklin

 myaada

Read more...

it's a wolf

>> Oct 17, 2011


Semalam adalah hari terakhir jualan buku Big Bad Wolf (BBW) dan memandangkan saya adalah last-minute punya orang, so baru lah terhegeh-hegeh nak pergi. 12.30 hari baru nak gerak sana padahal pukul 1 setengah dah janji nak gerak ke PD. So, rushing laa a little bit. Panas pun panas laa janji boleh sampai dewan tu haa. Thanks to chik jah and abe sebab teman.


Perasaannya adalah sangat-sangat teruja eksaited bila tengok mak aiii banyak nye bukuuu!!Sungguh! Tapi harganya yang murah-murah tu membuatkan rasa keterujaan lagi membuak-buak..SUNGGUH! Oh tolong laa baru nak menyesal sebab tak datang on the first day lagi. Mula la nak selit-selit capai-capai tak muat nak selit. Ramai orang duuhh. Buku yang nak pun dah habis. Menyesal.


bertimbun lagi yang ada, bukan ni je

Tengok diorang siap bawak kotak troli bagai. Aku tak ado T__T.


Menyesal. Ya tak sampai sejam pun berada di sana. Sambar la apa yang patut. Yang tak patut pun aku sambar.

Admit it. Beli buku ni sebab cover nya 'cun'.haha. Gila tak beli. 8 ringgit je kau..! Hard cover lagi. Taruk lam lemari tak jadi hal.

Iya menyesal. Tak dapat pusing satu dewan. Tak dapat duduk bersila lama-lama  kat situ macam orang lain tu. Tak dapat pilih-pilih buku secara perlahan-lahan. Tak dapat beli buku banyak-banyak.*saiko* 

6 books for RM45?

Good enough. Thanks to organizer. Moralnya next year pergi awal baru tak MENYESAL.

 myaada

Read more...

Another sharing

>> Oct 5, 2011


Tengok ulangan berita ni kat you tube. What can be said..

"Tanpa pengorbanan kita takkan dapat berada dimana kita mahu berada" - Dato' Dr Muhammad Afifi al-Akiti



myaada

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP