melihat alam

setelah seminggu tak ada internet nah amek hari ni baru boleh update dia. ada berodband yang makin selow. hukhukhuk.sedey T__T. tak apa la janji boleh check emel. haha. so sekarang tengah cuti sambil ternak lemak lagi. entah bila nak berlemak ni. hoho. aktiviti sepanjang cuti adalah seperti biasa makan tido tengok tv. mandi basuh baju lipat kain bla bla bla bla... :)



oh hari ni berkesempatan lagi pergi ke tanjung demong.berjalan makan angin sekejap kejap. teman chik jah uruskan hal praktikal nya yg baru abes. kalau ikutkan tak tahu pun tempat ni dekat dengan bukit keluang segala. oh. sungguh. tapi tempat itu cantik aman damai dan sentosa. siapa-siapa yang rasa nak panjat bukit keluang ajak la.  nak join.


tak berapa pasti berapa ketinggian jambatan tok bali ni.agak-agak nak memancing datang la. entah. tengok ramai je kaki pancing kat sini. erk saya bukan kaki pancing. bukan bukan. singgah nak hirup udara segar nan nyaman. kalau nak main layang-layang ke wau ke 'kite' pun boleh. beli ikan segar dari laut nak ambil gambar pre wedding post wedding boleh juga. semua boleh kot. dah mengarut. full stop. bye.


yang benar,
  myaada

4 comments:

  1. serius lawa tempat nih!ya mungkin boleh buat pre-wed photoshoot cik aada nnti:P

    ReplyDelete
  2. @sizuka[Izzati]

    oh kalau zati sudi amek kan gambar nak jer...hihi...;)

    ReplyDelete
  3. ccantik pemandangan tempat tu kan..
    rindu plak kat ganu tibe2..eehehe

    ReplyDelete
  4. @rose --{@ ibuRafiq @}--

    sesungguhnya memang cantik kak..hehe...tapi kitorg pusing gitu2 je sbb masa tu tghari dlm kul 1..panass terik...

    jum balik kampong jom..:))

    ReplyDelete

Powered by Blogger.