Sambutan Hari Ibu 2012 dan simbol dalam facebook

>> Apr 6, 2012


Assalamualaikum :)

Dah lama tak main dengan simbol-simbol ni.#bosanboringamat. Main-main lagi. Haha! Orang dok cari simbol-simbol dalam Facebook. Nah simbol facebook untuk hari ibu. Eh awalnya. Sambutan Hari Ibu  kan bulan Mei. Advance betol! :D.



█───█──███───█──█
█───█─█───█──█──█
─███──█───█──█──█
──█───█───█──█──█
──█────███────██

─███──████──████
█───█─█───█─█
█████─████──████
█───█─█───█─█
█───█─█───█─████

█───█─████─████──█───█
█───█─█────█───█─█───█
█───█─████─████───███
─█─█──█────█───█───█
──█───████─█───█───█

████─████─████─████─█──███──█
█────█──█─█────█──█─█─█───█─█
████─████─████─█────█─█████─█
───█─█────█────█──█─█─█───█─█
████─█────████─████─█─█───█─████

█████──███
──█───█───█
──█───█───█
──█───█───█
──█────███

███─███─████──█
█──█──█─█─────█
█──█──█─████──█
█──█──█─█
█──█──█─████──█


_____$$$$$$$$$$$$$_________$$$$$______$$$$$
______$$$$$$$$$$$________$$$$$$$$$__$$$$$$$$$
_______$$$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$____________$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$_______________$$$$$$$$$$
_______$$$$$$$$$________________$$$$$$
______$$$$$$$$$$$_________________$$
_____$$$$$$$$$$$$$
______________________________________________
______$$$$____$$$$__$$$$$___$$$$_$$$$____$$$$$
_____$$$$$____$$$$$_$$$$$___$$$$_$$$$____$$$$$
______$$$$____$$$$__$$$$$____$$__$$$$$___$$$$$
______$$$$$___$$$$___$$$_____$$__$$$$$___$$$$
______$$$$$$_$$$$$__$$$$_____$$__$$$$$$_$$$$$
______$$$$$$$$$$$$__$$$$_____$$__$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$__$$$$_____$$__$$$$$$$$$$$$
______$$__$$$__$$$__$$$$_____$$__$$$_$$$$_$$$
______$$__$$$__$$$__$$$$_____$$__$$$_$$$__$$$
______$$__$$$__$$$___$$$$___$$$__$$$_$$$__$$$
______$$$__$__$$$$___$$$$$$$$$__$$$$_$$$_$$$$$
_____$$$$__$__$$$$$___$$$$$$$___$$$$__$__$$$$$


And I want to say,

............(0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔═════════════════╗
║ 
Happy Mother's day!♥
╚═════════════════╝
'----------------------oOO
........|__|__|
.......... || ||
....... ooO Ooo


Hari-hari cakap Selamat Hari Ibu pun tak pe kan.. :). Saya sayang ma saya. Big hugS!

Hadiah sudah dikirim ke kampung. Share 4 beradik. Just tanda ingatan. Tak ternilai kasih ma kat anak-anak. Big hugS lagi sekali :).


 Ikhlas dari saya ,

  myaada

Read more...

main-main dengan Google Plus | Google+

>> Apr 4, 2012


Okey baru je upgrade blogger interface ni.#lambat betol. Baru hari ni boleh tekan button upgrade tu. Uiii sayang sebenarnya nak tinggalkan interface lama, tapi nak cuba yang baru jugak kan. Best ke idak. Tak best pakai yang lama balik, boleh? Haha!

Google Plus
Google Plus
Nampaknya blogger profile pun dah ditukar jadi Google profile. Since Google dah  pun release kan social network diorang sendiri, kita pakai la ye dok. Hari ni jugak baru nak main-main dengan Google+. #Kesian betul asyik tak up to date je.huh! Tapi Google+ ni lebih kurang facebook je pun. Biasa lah. Makin ada lah competition. Banyak betul changes Google buat ye. Harus diselidiki. Haha! Oh jangan lagho sudaahh!


myaada

Read more...

Number One For Me


Assalamualaikum.. :)

Kalau ikutkan schedule promo tour Maher Zain ni, boleh tak agak-agak nak pergi amek gambar dengan dia kat Mines tu weekend ni? Hoh amek gambar je.hahaha. Btw lagu Number One For Me ngan Paradise sedap didengar. Catchy. Tertusuk ;)  . Meh tepek lirik jap meh..


lirik lagu Number One For Me - Maher Zain 
I was a foolish little child
Crazy things I used to do
And all the pain I put you through
Mama now I’m here for you
For all the times I made you cry
The days I told you lies
Now it’s time for you to rise
For all the things you sacrificed


Chorus:
Oh, if I could turn back time rewind
If I could make it undone
I swear that I would

I would make it up to you
Mum I’m all grown up now
It’s a brand new day
I’d like to put a smile on your face every day
Mum I’m all grown up now
And it’s not too late
I’d like to put a smile on your face every day

And now I finally understand
Your famous line
About the day I’d face in time
‘Cause now I’ve got a child of mine
And even though I was so bad
I’ve learned so much from you
Now I’m trying to do it too
Love my kid the way you do

Chorus:
You know you are the number one for me (x3)
Oh, oh, number one for me
There’s no one in this world that can take your place
Oh, I’m sorry for ever taking you for granted, ooh
I will use every chance I get
To make you smile, whenever I’m around you
Now I will try to love you like you love me
Only God knows how much you mean to me

Chorus:
You know you are the number one for me (x3)
Oh, oh, number one for me


 forgive me, ma

myaada

Read more...

rahmat

>> Apr 3, 2012


Hujan lebat.

اللهم صيّـبًا نافعًا 


Alhamdulillah. Semoga membawa keberkatan dan rahmat kepada seluruh penduduk muka bumi. Ameen Ya Rabbal Alamin.



myaada

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP