main-main dengan Google Plus | Google+

Wednesday, April 04, 2012

Okey baru je upgrade blogger interface ni.#lambat betol. Baru hari ni boleh tekan button upgrade tu. Uiii sayang sebenarnya nak tinggalkan interface lama, tapi nak cuba yang baru jugak kan. Best ke idak. Tak best pakai yang lama balik, boleh? Haha!
Google Plus
Google Plus
Nampaknya blogger profile pun dah ditukar jadi Google profile. Since Google dah  pun release kan social network diorang sendiri, kita pakai la ye dok. Hari ni jugak baru nak main-main dengan Google+. #Kesian betul asyik tak up to date je.huh! Tapi Google+ ni lebih kurang facebook je pun. Biasa lah. Makin ada lah competition. Banyak betul changes Google buat ye. Harus diselidiki. Haha! Oh jangan lagho sudaahh!


myaada

No comments:

Powered by Blogger.