Anyone please help!

>> Apr 13, 2009

Salam,

Hurgghhh....selamat pagi dan tengahari semuanya...Alang2 dah bukak blog ni so nak mintak tolong cket lah dari korang..('0')..

Xtually, sy nak pegi dinner bulan depan..so the problem is what shud I wear for dat nite?..Hahaha...kalo bab pemakaian dinner ni kan msti ade jerk problem...Sebenarnya tade yang berkenaan lepas gi survey tengok kat Sg Wang and Alamanda and SPyramid ( but sebetulnya sy ni jenis yang memilih ke?? Donno..('0')..Penat kaki jalan tau...ngeeeee....

Sow, hari ni wat survey on9 plak..sempat lagi...hihi..sori boss...kejap jer..Aniway, dalam kepala otak ni ade tiga choices je yang nak dipakai..

first: blouse + long skirt
second: kebaya kurung moden
third: pakai jer jeans ngan blouse (*tapi yang ni tak sure laa...cam tak masuk tema jer..)


Tema dinner : GLAMOURUS


Teringin tak pakai yang macam niee...('0')



Sangat lawaaa....


Sow Ladies,

Need ur suggestions...malas la nk posing kedai dah...

Read more...

selesai jugakk....

>> Apr 9, 2009


Salam,

Hari ni Puan Putri datang melawat kami yang tengah praktikal...Ade ke patut b4 dis iyo2 ajer kami nak ngadu kat Pn Putri pasal kami kena dera kat cni..'O'..xtually not really dera lah..haha..Tapi bila dia dtg je terus tak bagitau ape2...Plan tak jadik..masing2 decide tak yah gitau la..keep silent and keep the secret...OOOhhh God..sabar.... lagi sebulan...sabarrr bebanyakk..

Hurmm...
Eniway..things gonna be alrite between us and I cannot wait for the next week...dapat balik kampung...after 4 months tak balik..lepas hari raya haji hari tu...miss my home sow muchh!! and of course ma abah...

Hmmm...menghitung hari... :)



::I pray that our LOVE will be forever...

Read more...

Najib Angkat sumpah Perdana Menteri Ke-6

>> Apr 3, 2009

Well,

Suppose dats gonna be a hot story today...Anyway..tahniah Malaysian coz dapat PM baru... ('_')...huhuhu...malas nak citer...More story u can visit Berita Harian

About Pak Lah, just got the title Tun same with his wife...



:: bad mood today :(

Read more...

>> Apr 1, 2009



Salam....

Hye guys...

Hummm....nothing to write today...Im not feeling well...
Seriously...dunno whyy....


::p/s : juz ignore pic above

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP