conteng blog kejap

Sunday, April 10, 2011

Assalamualaikum..

malam ni rasa macam nak menulis sekejap. ye macam. tapi tulis jugak sebab blog dah lama cuti kan :). esok final exam. tapi kenapa tak berdebar eh? tak normal ke ni? biasa dari dulu kalau nak exam mesti berdebar-debar dup dap dup dap. padahal studi tak abes lagi. patut berdebar kan. rileks je conteng blog. ada masa lagi kot. ye lah. =)

Lepas habis exam esok maka berakhir la semester 2 ni. Alhamdulillah. paper lagi satu tak ada final exam. tapi takut jugak paper yang tak ada exam tu cane. score ke tidak. aduhai patut kena fikir pasal paper esok la kot. OK. berhenti menconteng. baca buku ayuh. doakan saya. assalamualaikum.

gambar kenangan :)

saya,
myaada

4 comments:

Powered by Blogger.