teman nak jugak join GA dari new zealand nie =)

Tuesday, April 12, 2011
Assalamualaikum..selamat malam. malam muda lagi. moh kiter layan bola pulok lepas nengok asmara. ooh haku layan der cite jiwang cani. gemilang terbilang cite cite indon kejora dan bintang, sejuta cinta marshanda hape lagi hah cite jiwang jiwang berkarat nak kena layan. isi masa kosong dengan berjiwang yop. haha. OK sebab sekarang ni perak tengah mendahului kelantan, awok merajok tamau nengok nye. hukhuk. hok alosss biso bedooh yop gitu. dok dang ambe nok pitah. jange kejor kuat ngatt yop! =))


OK. tukar sleng. mari ke perenggan seterusnya. nampak pic di atas? entry ini adalah bersempenaan dengan sebuah ceremony di sebalik pic tersebut. alkisah keraian ini dilaksanakan oleh seorang wirawati yang berkelana nun jauh di sana di atas muka bumi biri-biri. sementelahan, keraaian yang diberi nama SIZUKA's First GiveAway ceremony ini akan tamat pada 15 april ini. makanya amat la rugi kalau kita tengok sahaja hadiah-hadiah yang ditawarkan tanpa tidak berbuat apa-apa tindakan bagi mendapatkannya *ooh ayaaaattt* . haishh.. rugi beb! ahakss...note : sila kelih adiah-adiah cik sizuka nak bagi ni. cun melecun tiyut miyut ye tak. bak mai satu..haha. *oh ayat tak abes lagi ni nak bodek. pikir pikir aisss~

antara yang bakal dimenangi; kambing biri-biri terbaik dari ladang

mari kita bercerita tentang blog SIZUKA. ada orang tanya mana blog doremon nya? itu jgn tya saya. *ce tanye nape awok suke belog dia* jawapnye blog cik sizuka amat lah tiyuutt cam bicekutt. tak lain tak bukan mesti sebab penggunaan warna kan. awok suke. tambah lagi penggunaan font yang bersesuaian tahap kebesarannya utk tatapan awok. lagi header belog beliau yg sentiasa bertukar ala-ala power rangers katenye*mmg nk kena lempang ngan dia..;)* ye itu membuktikan beliau amat kreatif kretip dan berinovasi. saya suke. dan juga keculasan beliau menangkap gambar membuatkan saya terpesona serta ketereran beliau mengedit fotonya sgt tangkas. saya suke. oh beliau juga ada gallery fotonya yg mana awok suke utk menatapnya terutama bab bunga-bungaan. al maklum la bunga itu cantik lantas awok save jadikan koleksi wallpaper lappy awok.*cik zati teman tak le nengok nye gallery tu nape*

OK. menjurus kepada itu, beliau sungguh baik hati dalam mengsharekan tutorial. bab2 amek gambar edit edit semua. ce tengok sekarang. walau awok takde camera canggih cam babies cik sizuka tu, awok nok le juga belajar. bagi gamba awok canggih cikit utk simpanan sendiri  T___T. ironinya, awok suka baca kisah-kisah beliau.

last, awok dok pikir cane nak wat slogan eh. awok bantai jer la yop. :)

"saya suka blog sizuka-world-of-life kerana beliau membawa saya secara imaginasinya 'termakan' angin di bumi All Blacks dan bermain dengan biri-biri disamping banyak manfaat dari entri beliau untuk dipraktikkan.


haaa.... awok bedal tulis slogan tu teacher. diharap dapat markah lebih.haha gurau je. ok itu sahaja lah. siapa nak join boleh ke belog sizuka ye. babai.


:: moh ler sambung nengok bola nye. terharu banyok ngat boloss T__T ::




saya,
myaada

2 comments:

  1. hihihi.thanks for joining!oh ya yang tu dah remove dah.huhu.sbbnya mcm xde org pasan pun.kihkih.takpe2 nnti byk lg gmbr bunga nak letak :D

    ReplyDelete
  2. @sizuka[Izzati]

    hihi...merapu lebih ni..

    lorr dah remove ker gallery tu...sayang nye...tak leh nak usha2 dah...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.