PERKHIDMATAN SEWA KHEMAH / KANOPI Kajang, Bangi, Putrajaya, Nilai etc.

Friday, November 08, 2013

Ini iklan.

Khemah untuk disewa.

Cuti sekolah akhir tahun dah dekat kan. Maka ramai yang merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan dalam cuti sekolah ni. Ada yang masih mencari tempat nak sewa khemah / kanopi kat mana tak?

Ok untuk anda yang tinggal sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya, Nilai, Sepang, Dengkil, Semenyih, belah-belah Kuala Lumpur tu yang masih lagi  mencari tempat nak sewa khemah kat Kajang, Bangi , Putrajaya dan sekitar kawasan tersebut, boleh contact Teduh RH sebab dorang ada menyediakan perkhidmatan sewa khemah kanopi segala ni. Boleh pergi lawat blog Teduh RH, boleh pilih pakej apa anda nak. Ada pakej sewa khemah yang  style piramid dan ada juga pakej arabian canopy . Kerusi meja buffet semua ada dan peralatan-peralatan tambahan lain untuk majlis disediakan.

Ini tak terhad untuk majlis perkahwinan pertunangan je. Nak sewa khemah untuk program lain contoh untuk majlis akikah anak ke, majlis rumah terbuka, program kampus atau universiti atau syarikat boleh jugak.

Untuk keterangan lanjut boleh tengok diblog Teduh RH.






No comments:

Powered by Blogger.