Kaz Patafta

Thursday, November 07, 2013

Demam Piala Malaysia itu hari dah berakhir tapi belum terlambat nak ucap tahniah lagi sekali buat skuad Tok Gajah. Tahniah fans Pahang.




Macam kenal tak? Macam sape-sape tak? Dah gambar siapa pulak pi tampal sini.Haha! Okey. Kaz Patafta. Nama dia Kaz Phonesak Patafta, 25 tahun. Sama negara dengan Petratos dari Australia. Dia ni midfielder kalih. Best ke tak best ke tunggu tengok la kalau jadi main.


Harap line up 2014 lagi best untuk TRW. Patah tumbuh hilangkan berganti. Eh aku pulak yang beriya-iya.Haha! K bye.


#GKG #SHM #COYG #TRW #HM #ARSENAL

*sori dah terpesen suka ati pegi letak hashtag dalam blog pomm. mahapkan saya* :D


 ♥,

  myaada

No comments:

Powered by Blogger.