Curi Masa Maher Zain

Friday, October 08, 2010

yeay!esaimen tak siap lagik!tak kire ari ni nak menulih kat belog jugak.entri lepas terbatal.hak!berpinar mata ngadap laptop, doc pdf tulisan kecik2, bengkok sudaa sendi organ tgn menaip semua.okay tipu. T__T.tapi ditemani maher zain sy tak kisah.frust bila tiket konsert maher zain kat Malaysia sold out!pergi tanya Maher sendirik knp tiket dah abes.haha.next suh dia wat kat stadium bukit jalil pulak. stadium sultan muhammad boleh jugak kan?

eh arini bkn nak cite pasal maher zain lah. terlajak. sebenarnya pasal twitter. adakah sy lmbat alert twitter dah berubah cket? panel cari, mention, pengikut segala dah berubah kedukan. sekarang ni kita boleh cuba2 preview dulu twitter baru tu. upkan lagi nanti coming soon twitter bakal ada u tiup-tiup youtube. itu baru kan lam twitter. flickr store gamba korang jugak bakal ada. lain2 content media ada juga. bila nak launch ye.ehh betul kan flickr boleh store gambar? saya betol tatau!hadoi. :))

mari tengok dulu yg ni.ini gambar twitter versi lama


ini pula yang preview new twitter. left sidebar makin besar kan.


psstt! gosip-gosip semua tu harus diabaikan yea!fb yg sudah  lama tak bergerak. saya lah!

psst lagii...selain maher, baim catatanku ngn melly goslow dan sakha temani saya jugak. lagu mereka.
mari buat kerja lagi.tata.


 yang tulus kenyang,

myaada
ps:: kesian cik Nott ujan2 begini duduk sensorang.maaf ye.

2 comments:

  1. salam,saya tak pernah langgan pun twitter.xpernah tahu kegunaan twitter

    ReplyDelete
  2. @muhammad saiful abdul wahid

    scial netwrking jg ala2 fb..leh anta rply msg cam sms..huhuhu...kalo dh bosan ngn ngn fb cubala try.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.