dear ♥

Sunday, October 10, 2010

first time update belog waktu ni.x bleh tido padahal dah tutup tutup mata pejam rapat2 golek kiri golek kanan dah. tak tau apa aku fikir. bgun balik ngadap laptop buat terapi sket.dgn muka putih berkrim temulawak rambut pontianak terbang semangat nak tulis diari. maaf ye hr ni dah tuka jadi ala-ala dairi. eh mmg masa mula mula dulu ianya hanyalah 'my stories of life' sebuah dairi tempat aku nak membuat terapi menulis dalam suka dalam duka. and ♥BHB♥ will going the same.sepertimana baim.




ohh i need sumone to hug T___T.please.ush yep cik nott is ere.its ok than nothin..

tengok video cikgu shida yg kontroversi miming lagu.ye mmg buat aku gelak senyum..tp tak baik gelakkan org kan..smoga allah ampunkan dosa. i just want everything to be normal with me.*sigh* believe in patient even its so hard.


ونبلوكم بالشر والخير فتنة وإلينا ترجعون









Dan Kami menguji kamu dengan kesusahan dan kesenangan sebagai dugaan; dan kepada Kami-lah kamu semua akan dikembalikan. [Al-Anbiyaa’: 35] 


hidup ujian semata. semoga allah melindungi semua.making dua.ya allah help me for I am weak.amin.


♥ keeping calm,
myaada






  




::is stick to them::

No comments:

Powered by Blogger.