Dah Stop Ber'belog' Dah

Tuesday, October 05, 2010

waahh tajuk posting macam dah tanak menulis dah lam belog nie..im sulking! macam tu boley kah?hihi..oh tidak begitu.pengumuman :blog ini tidak akan ber'update' (padahal mmg tak selalu berupdate pun kan hoho ) karana puan punye belog akan menghadapi final exam tak lama lagi yakni kurang lebih 2 minggu dari sekarang. Justeru, setiap saat, waktu dan ketika hatta minit sekalipun  akan digunakan untuk last minute study dan menyelesaikan esaimen plus projek a.k.a tugasan yang telah melampaui batas itu.hahaha!oyd, masa saya kesuntukan utk mengupdate belog.maaf!

Ok abaikan ayat-ayat cinta yg tidak tersusun rapi tersebut.doakan saya juga rakan2 yang lain spy dpt menjawab soalan dgn pantas, betul, jitu dan cemerlang. :). ampun maaf segala terkasar ayat bahasa ye!
Tataaa! Assalamualaikum dan jumpa lagi di lain siaran.




Yang 'rajin' update,

cikaada

p/s:: miss cik Nott mucchh!!

2 comments:

Powered by Blogger.