kan senang macam nie...

Friday, October 15, 2010

kan senang pergi terus je. eh tiba-tiba ayat pendahuluan..hii..assalamualaikum...oke sape penah guna myeg? ye ianya senang mudah bagi semua orang utk renew roadtax wat insurans check saman berbagai-bagai lagi servis la ade. sile cek skang kalo agak2 terspeed terbalik meter masa bawak keta tuh..hehe.cintanya begini.. eh bukann..citenye semalam puas la on9 bagai nak rak dok isi nak beli insurans ni nak beli insurans..kat myeg la..pestime.pengakuan:sejak pakai keta masa belajar kat nilai lagi saya tak pernah renew roadtax n wat insurans sendiri.segalanya makngah yg buat.tgu tampal kat cermin kete je.yg tu aku pro.hah skang ni dah besa pepandai la buat sendiri!makngah tuka tempat keje ke sarawak benonya..

masalah timbul bila nak bayar m2u pulak buat hal.byk kali try ni.ceh..aku surrender.tak boleh nak wat payment.tertekan ni abah dah byk kali tepon sejak mgu lepas lg tya dah wat ke belom roadtax long? padahal duit abah dah masukkan lama dah. baik abah aku.caringg.hehe. ye bah lum lagi.org tgh sibuk sket esaimen byk.nanti org wat.baekk punyee... selanjutnya dah surrender nak on9 kan, pagi tadi terus ajak adik aku, abe pegi cari kedai jual insurans.haha.jual yer.nak beli ni nak beli!

oh nasib baik rupanya kat jalan reko tu ade agensi insurans plus cawangan myeg. boleh wat kedua dua sekaligus kan. tayah la susah nak pegi pos opis wat roadtax lg. tak ke senang.kan senang macam niee...haruslah kenyang..! nah tgok semua suda setel.

bunga raya sekadar hiasan menunjukkan ketereran melukis:peace:

tgahri tadi pegi amek tgu masa nak tampal je.kecoh la ko ni padahal date nak abes lambat lagi tu haa..!adushh! lepas tu pegi setelkan cik vee saya tu bawak masuk klinik.dah lama tak rawat.pegi tuka minyak itam wat allignment balancing tayar.*wehh ade sport rim kale biru kat kedai tu cantekk seh!iklan*semua sudah setel ati senang!lama jugak lepak kat bengkel belajar cara-cara nak wat allignment kat tayar, tuka minyak semua.kot2 masa depan cerah boleh bukak bengkel kereta.:)) tak sempat dengar Bajet 2011.semua senang hati ke? mari dengar sesi pembentangan bajet 2011 sekali lagi.baca then dengar sendiri.haha.sila download bajet 2011 dengan senang hati..yg terlebih dapat bonus tu ehem ehem...

psss...tgh donlod lagu2 indonesia yg bess!

ps::dak tecik kat sebelah.anak buah yg chomel.aisya damia.


yang setel,

  myaada

No comments:

Powered by Blogger.