semua orang berjangkit, tak perlu kata apa-apa

Sunday, November 14, 2010
Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

S.E.N.Y.U.M :)

part yg aku suke jer. suwitt simpel nye lagu.

oohh hari ini baru boleh menghapdate belog stelah 2 hari bangunn tido..eh dah kat kampong dah aku. sukeee.waarghh..cam haper jer.ahaha. sebetolnya dari semlam nak menulis tapi beyokbeng ni signal macam segan² tak mau ado.owosss.kerat patbelas karang.yeay! holidays. sape yg tak suka balik kampong? ade ke? me jiwa raga kat kampong. haishhh.

yeah sejak dua menjak nieh  sibuk le jugak nak tau pasal kontroversi. pasal program imam muda, upin ipin, akademi alquran, freemason, mlm macam² lagi. dunia dunia. pasal gelang-gelang ni :).ehemehem.buka mata buka mata. mana lagi kan kalo bukan blog bro anti bisnes malam-malam neh.blog AM, blog kontroversi tuuu.hahaha.beras bernas dowh. macam mana dia dpt reveal tu.tanya dia. bravo bravo.aku mmg tergelak².keskeskes. adoyaaii.tabek seperingg. best lagi tgok ni.ish ish ish. terbaikk wokk * kalo nak tahu kitorg mmg panggey 'mlm' ni bisnes malam-malam okkeh*.

oke dah dah setop.biar pihak bertanggungjawab setel.nak baca nak tahu silakan. nilaikan sendiri.allahua'lam. skarang ni menghitung hari nak raya haji.btw semoga maji (nenek) makcik dan pakcik serta semua jemaah haji selamat menjalani menjalankan ibadat disana.ameen.

malam td tengok tv. letusan gunung berapi indonesia kat majalah 3. ya allah.tragis.hmm. tanda² juga.

cuaca baik kat sini.mudah mudahan berlanjutan.*ameen lagi tadah tangan*

last, akhir dunia akhir zaman. fitnah hati-hati.
nau'zubillah.

tengah senyum ni.
:) sebesar alam.salam semua.


 saya,

myaada

psstt : nak lagi nak lagiiii dan lagi hlovate. dah la tak abes baca lagi yg tu.haishh.bila nak g beli nie

No comments:

Powered by Blogger.