ini yang buat saya suka

Friday, November 05, 2010

tadi pergi d'tasik lagi. makan² sempena akak sepupu nye birthday. dia belanje. hihi.thanks to her.birthday dah lpas 2 nov ari tu tp sbb byk keje so postpone program pegi makan². yeah saya suka makan suasana kat situ sebab jiwa tenang leh tengok air tasik.boleh gitu? oke betol saya sukee. makanan dia sedapp!! tak caya pegi try sekarang! lol... *ke sebab perut ngah lapar boley la ckp sedap*

lagi, staff dorang memang super friendly. korang lagi 4  5 meter nak sampai kat jambatan tu dia dah sound kuat² 'selamat datang '..hahaha. yg best jugak bila dgr lagu² dendangan d'sanusa *lau tak silap la nama dia* korg request jer aper² lagu dorg nyanyi. tp aku request lagu mizz nina what r u waitin' for tu tade lam list wehh! budak² ni yg nak dgr.


tak ape la pakcik. lagu i wanna hold ur hand pun jadik lah. kami terhibur. T__T *ade satu lagu tu*

budak sorang ni kan, mamat rambut pacak. beriya pacakkan rambut tu kunun² macho la kann. macho tak dia??



sekali bila pakcik² tu dtg kat meja kitorg terus dia segan malu² alah. saja nak kena kan dia, abah dia request lagu 'superman'..aku juga bisa nangisss....terus nangisss....menyorok bawah meja...alahai afi afi...kata kuat...hadoii..mmg pakcik² tu stop terus la.tak nyanyi sampai abes pun...tukar lagu lain..


haiyooo kamuuu...tertumpah air mata der..kikiki..



yg best lagi ialah ice blended.berdiri dari kiri: mangga, jambu merah, oren,honey dew. oushhh ilang haus..yg pink tu sy punyee....tak leh blaaaahhh!


nah makan sampai kenyanggg... dasat memang licinnn.... amek gambar pon bia kenyangg...lalala..pheww!


dan ini kak da, yg belanja kitorg makan. happy birthday lagik sekali. semoga murah rejeki. semoga dpt anak lagi.haha.


and beloved family

alhamdulillah kenyangg...atas keta masa nak balik tetiba ade bau somethin'...uwek² nak muntah hakuuuuu.....dah la dlm econ.. dgn selamberr toye yerkk ade sorg budak ni ckp :

"padan mukeee..... itu lah dia kuasa afi..hahaha!!
-budak mana? budak baju biru tu-

ai ai ai aku rase nak ketokk 40x je pale si afi neh..cescesscess! tak senonoh betol p wat kuaq gas disitu.dush dush!


 kenyang lagi, 
myaada


2 comments:

Powered by Blogger.