berjuang habis-habisan

Sunday, November 21, 2010

bendera malaysia 'mengah' berkibar.... erk.. mengah? termengah-mengah ker? pingat dah jadi 'pengat' daaa..haha. adoyai eksaited punya pasal sampai tersasul² termengah² org² arena ni buat ulasan. takpe. eksaited kan skuasy dua² dpt emas. suka suka. yuuhuuuu! tahniah datuk nicol dan azlan

datuk, malaysians just love our datuk lee chong wei *bak kata org² kat twitter lah* :)..ok takpe². jumpa kat olimpik london eh 2 thun lagi. ewah semangat. tahniah  juga dpt perak utk regu Koo Kien Keat n Tan Boo Heong 

team takraw korang best!! best dan besttt! tak tau nak ckp. best. even kalah pom hekhekhek...pengulas ckp tak cukop skill cam thailand *tapi ulasan rtm tak brpa best time perlawanan tu. trus tuka arena hmmm*

balapan baru nak buka padang. teruskan tambah pengat eh pingat lebih dr sembilan yer. chaiyokkk!*saringan tak qualified ke td?*



jgn lupa tengok kriket dgn hoki semifinal nanti ye.
sekian sahaja laporan sukan asia dr guangzhou

bahahaha.... :)


laporan,
myaada

1 comment:

  1. cplud tag hang. sila ke my blog tuk tgk sokla yg ditag

    http://pludcorner.blogspot.com/2010/11/tag-from-byna.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.