entri pantas

Saturday, November 20, 2010

mood raye lagi ke ni.. aisey belog tak update. ape cerr.. mari update secara pantas ngehngehngeh

1. raya pertama sama dengan beday chik jah so baru nak wish kat sini selamat hari lahir chik *mode happy eksaited lompat lompat tepok tepok tgn* dgn ucapan agak² dah sampai seru nak kahwin tu sila² lah dulu kakakmu ini tak keysah barang sikit pom kalo rasa nak potong line kawen dulu ecececeh statement poyo agaks lah ahakss! beday sambut dgn upacara potong kek secara beramai² berjamaah kat kampong sana.

2. ucapan lagi kat chik jah semoga sukses menjawab kertas ujian final tersebut. kesian sampai pagi raya plus minus 12 jam je dok kat umah pagi raya ke-2 trus balik uni. tape lah nama pun raya korban kena la berkorban ;P. gudlak gudlak! we ♥ u sis muahh muahh hamoi hamoi gediks ahaha

3. tadi siang kenduri besok kenduri lusa kenduri tulat kenduri lepas tulat kenduri dan kenduri lagi dan lagi dan lagiiiiii.....owshhh harus naik la berat tu nanti. yes.

4. kalo buat jadual makan nasik kul 12 satu minit am tiap² malam selama sebulan ni agak² berjaya tak kumpul lemak dekat pergelangan tgn ngn muka tu?

5. tiap² mlm hujan kt kmpong ni. sedap kaw kaw tido. eh gelombang kedua bah banjir termasuk negeri utara semenanjung. siap sedia menghadapi segala kemungkinan *pesanan dari JKM*

6. ader yg dah g tgok 2 alam? sedap ke?

7. nak godek² cari template cung melecung tempek kat belog *bajet rajen amat*

8. kat luar tu hujan. saya tak tido lagi dan perot bernyanyi hujan oh hujan. adeh lapooo la wehh. cau cin cau seludup makanan jap. adioos amigoss. bai.

gambar kek je buat tatapan u ollsss. bese la bil beyukbeng tak bayar agi selo melo



♥ yang beraya,

myaada

2 comments:

  1. whoahhhh cam sedap je kek tuh.hehe.selamat tambah umur chik jah:)

    ReplyDelete
  2. @sizuka[Izzati]

    kek cinonet jer tuh...tape la lps muak dari mkn daging.. :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.