Tentang Blog ummiawesome

Saturday, November 19, 2016

بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Ambil masa sikit tengahari ni untuk menulis di blog ummiawesome 😊. Sejak dua menjak skala kerajinan mengupdate blog semakin meningkat levelnya 😀

Alhamdulillah dan tahniah untuk diri sendiri 👏👏😂. Nampak gaya niat nak delete blog ni dulu tak jadi la ya..hehe.

Kalau perasan la, last entry adalah pada tahun 2014. Bayangkan 2 tahun tu memang tak jenguk blog dah bersawang sangat dah ni 😅

Dan ini pun bukan blog pertama. Blog pertama nama dia degreeny kalau tak silap. Lupa . Yang tu memang dah kena delete 😂.

Imbas balik, saya create blog ni pada tahun 2009 dengan domain dasoufieyz.blogspot.com. Elok-elok habis belajar kalau tak silap masa tu. Jadi maafkanlah sebab masa tu masih lagi jiwa kanak-kanak dengan tulisan berwarna-warmi bagai, gambar-gambar kartun, lirik-lirik lagu je yang ada 😅.

Tujuan masa create blog dasoufieyz ni dulu pun saja suka-suka nak berblog dan lebih kepada diari la, berkisar tentang life hari-hari. Tengok ramai sangat kawan-kawan yang start ada blog. Masa tu ramai buat online bisnes dengan blog atau blogshop. Yang saya suka follow dan beli adalah blog lovely-austere.blogspot.com,Rina Salleh Gadis Melayu punya. Sekarang pun dah tak ada dah blog tu 😊. Dah ada Rina Salleh Clothing dah pun 😊

Namun akhir-akhir 2016 ni, terasa ada sesuatu yang memberi inspirasi untuk terus aktif berblog. Keputusannya, blog dasoufieyz tak di delete. Maka, seiring dengan peningkatan usia, nama blog ditukar juga kepada ummiohsem.blogspot.com UMMIAWESOME.COM dengan harapan diri sendiri dapat memberikan sesuatu yang bermanfaat dan bernilai dalam hidup ni. Erti hidup kan pada memberi. Quote yang sentiasa dalam ingatan.




Akan ambil masa sikit untuk kemaskini blog ni. Tak apa. Kita buat slow-slow. Jom start kasi blogging balik 💪 😊Mudah-mudahan, blog ummiohsem UMMIAWESOME terus maju ya 😉

Terima kasih pada yang sudi singgah  dan selamat berkenalan juga pada yang baru singgah .


++++++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013- 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
++++++++++++++++++++++++++

No comments:

Powered by Blogger.