Perutusan Syawal

Monday, September 06, 2010

Assalamualaikum....




Dikesempatan ini Cik Aada dgn rendah hatinya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Lebaran yang bakal menjelang. Sekejap je rasenya puasa. Tinggal 3 hari je lagi. Harap2 dpt bertemu lagi dengan Ramadhan thn depan InsyaALLAH. Sekarang ni pun kita dah berada dalam malam 7 likur kann...( tapi aku still x fhm nape kena panggey 7 likur.. knp 7?knp likur? kehkehkeh..! Abaikan! )

Walau ape pun, selamat menyambut Hari Raya AidilFitri sekali lagi. Maaf dipinta dari hujung rambut hingga kehujung kaki.Jadikan Syawal ini lebih bermakna buat kita semua. Buat rakan taulan seribu kemaafan dipinta sempena lebaran ini. Selamat berhari raya juga.

Mana yang drive, sila berhati-hatilah anda di jalan raya.. Behave occayh! Cik Aada pun akan berangkat pulang ke kampung petang ni dgn adik2 tercinta. Doakan kami semua selamat dalam perjalanan. Letih dowh kena bawak keta jauh2 plus jem lagikk! Huhh! Tapi semangat balik kampung itu lagi kuat! ooOOo Balekk KaMpOOnng... Hati GiRAngGgg...!!!!

Akhir sekali mehla bertandang kerumah... Mana yang ada sy hidangkan.. ;P... Ketupat rendang semua ader.. ( ye ke? ;> ).

Lagi sekali,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Maaf Zahir & Batin
Minal Aidil Walfa izin



Salam Idulfitri,
cikaada

2 comments:

  1. cik ada duk mana?
    selamat hari raya ye dik
    maaf if ade tersalah bahasa ke apa ..:-)

    ReplyDelete
  2. kampong kat kb akak..
    selamat hari jugak kak rose...
    Maaf zahir batin..
    :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.