personalized Winkiwoo photobook

Thursday, February 23, 2012

Assalamualaikum

*Eh dah rajin update sekarang ni nampak? Biasa bro!<---- versi papa bonceng motor. Huh takde keje boleh la pi layan adnan sempit kat alamanda.



Itu cover buku album mini . Okey akhirnya dah dapat photo book ni dari Winki. Jauh naa order dari Aussie. Huh macam kat Malaysia tak boleh print. Ahaks! Dah nak buat macam mana saja-saja pergi beli kat groupon. Saja-saja? Dorang dah offer gila tak nak. :). Tak ada lah. Boleh la simpan gambar-gambar dalam facebook tu tak ada lah tengok secara maya je kan. Lagi pun banyak gambar dulu-dulu dah hilang sbb laptop rosak. Tak sempat nak cuci. Tu la berguna jugak kamera filem gulung-gulung tu dulu. Cuci terus. Kamera digital ambil gambar banyak tapi simpan. Nak print hummmm..!



Banyak lagi kot offer macam ni. Kat uprint tu pun boleh. Design boleh buat lagi cantik. Winki ni pakai application dia yg tak seberapa je. Story card kat sini pun murah. Haissh!


Bye.


♥,

myaada

No comments:

Powered by Blogger.