wa sulaa ketinggalan zaman woo!

Sunday, December 12, 2010

walla! eh assalamualaikum....weh korang wat aper cuti cuti ni weh? g suping suping ke deting deting ke..best ooi dpt kuar time time neh. otak aku tibe tibe dah jem dok umah lame lame ni..2 hari ni dok berebut pisang kat dapo tu ngn adek bongsu aku. naseb baik dia ada. kalo tak bosan terkontang kanting berlagak cam anak tunggal kat umah ni haaa.. bosankan life cam ni. rase cam nk suh ma aku beranak anak kembar tiga je.. baru la meriah family ramai ramai kat umah ni haa.. hahaha.. nak kena luku? mkn pisang byk jd betol2 dah malas sampai nak tulih belog malas weh*salahkan pisang*..memangla kalo dok umah lame lame camni ar jadi..0___O . adek aku dah balik ostel dah pun spm tak abes lg. tunggul lagi

tp aku ptg ni eksaited terlebih-lebih. eh tak. biase biase je pun. sebabnya? sebabbnya?? ehemm sebab aku dah dpt menda alah yg aku tunggu tunggu! saspen je tgok bungkusan. sampai tghari td. ehh ape ni ape ni? saspen saspen



gambar sengaja dibelerkan dikecikkan. waahh wat wat tatau ape de kat dlm tu..padahall..deng deng ni dia ni dia memperkenalkan...

cik kiah ayu - teman baru aku

gambar sengaja dibesarkan kehkeh

kahkahkah...memang ketinggalan zaman la mak cik nii... org dah pakai ipad iphone segala dah. kau baru nak pakai menda alah ni..hohohOO! model lama lak tuh!
bagus tak bagus tak..kan aku dh ckp aku mmg salu ketinggalan zaman bab bab nak pakai gajet jaget semua nie. tengok tengok ketinggalan zaman

haayy! aku dpt menda ni free der. sape nak bagi korg barang free beb! aku miskin hina weh mane leh beli menda menda alah camni..kan kan..org dah nak bagi amek je la kan..kann..hohO. alaa murah la skang ni. pi beli sorg satu pi. latest model lagi kiut miut aku rase

yg aku ni free je. aku dpt ipod free ni pon sbb ade join contest dekat APER?. korg penah masok tak website tu? kalo tak pegi join skang!*paksa neh* aper? tu cam laman sosial jgak la utk kita bersosial tanpa perlu pergi ke kelab malam camtu la lebey kurang*ceh* dia lebih pd share info n kumpul point. ader contest tak cam facebook. nak tau banyak korang gi terjah senirik yer. aku pun baru join. sebulan lebey. pastu terjoin contest dan ter-dapat ipod ni. tmpat ketiga je pun. boleh la shuffle gaya gaya aril af tu kan pasnie...eksesais kunun.. boleh store banyak stok lagu lagu indon ni beb! suka. lagu rock semangat zaman pendekar platinum 2 3 cd tu muat kalih. oh eksaited eksaited. tambah lagi lagu linkin park muse green day goo goo dolls lagi. penoh penoh konpem. pastu bila nak tambah bacaan alquran 30 juzuk abdul rahman sudais nye? erkkk.. tak pun asmaul husna jadik le...T______T

memperkenalkan APER? *ke korg dah tau?aku nyorok la ye*

aku kan berlagak la nak dptkan nano tu sbb ia comel lagi. kiut cam bisekut. dpt psp ke boleh aku riak bangga sikit. lol! bersyukur bersyukur.haha. weh aku guna nama samaran dak baik utk berpura-pura nerd baik bg menarik simpati kasihan geng aper kasi adiah tu kat aku..muhahaha! kalo korg dah join add le aku. kita bersosial kat sana.


aada's ipod and aada's lappy

bergabung meletop! macho tak cik kiah berganding bahu bersama mael? :)))

wat geng aper time kasih weh bg aku shuffle ni walopon aku ade masalah nak sumbat earphone kat tinge. rase nak salotip je earphone tu sbb tak mau lekat kat tinge aku nih. asek asek jatoh je. sape tak geremm kann! akak yg call aku tu cam tau2 je..anta warna ala-ala pink..merah jambu gelap. padahal tak request kaler pun. hihih. last nye, geng aper memang sempoi abes ah. time kasih daun keladi, sy nak lagi. bersyukur rezeki Allah alhamdulillah....tata

pssttt: aku ngah bersemangat nk join contest nih. ape lagi contest yg ade?? offer offer cepat. gian nak masuk ni weh..hahahaha!


jgn bikin penasaran dong!,

myaada

4 comments:

  1. whoahhhh.syok jgk kan join contest lps tuh dpt adiah ipod.xkisahlah lama ke baru ke.kalau sume org pakai bru, spe nk pkai yg lame dak?kehkeh~

    ReplyDelete
  2. 1st time dengor web tu
    aper?? ehehhe

    tahniah
    dpt free bes tuu

    ReplyDelete
  3. @rose --{@ ibuRafiq @}--

    aah kak..name dia aper? hihi

    tau tak pe..free tu yg best kann..ehee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.