PEPERIKSAAN MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM GRED 41

Tuesday, March 30, 2010
Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan...


Ada ke yang dah dapat surat menghadiri peperiksaan Perkhidmatan Awam Gred 41?Untuk info mereka yang bakal menduduki peperiksaan memasuki perkhidmatan awam Gred 41, boleh dapatkan di SINI sebagai sumber rujukan kawan-kawan untuk peperiksaan nanti. Bagi mereka yang memohon, disini disertakan senarai jawatan yang terlibat dalam Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41. 

Sumber dari SPA


Peperiksaan bakal dilaksanakan pada 10 April 2010 diseluruh negara. Sila rujuk jadual dibawah.


Bagi yang belum mendapat surat menghadiri peperiksaan, jangan risau. Mungkin surat sampai lmbat cket kot. Ape pun, kawan-kawan boleh membuat semakan di laman web SPA sendiri. Klik di SINI UNTUK SEMAKAN

Untuk perhatian kawan-kawan juga, pada tahun ni calon dikehendaki membawa salinan skrol ijazah, transkrip penuh dan sijil SPM yang disahkan. Kalau tak silap tahun2 lepas tak de. So REMEMBER to bring all the stuff. 


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut jenis-jenis atau struktur soalan yang bakal keluar, sila rujuk laman SPA. Rasanya soklan lebih kurang sama dengan soalan peperiksaan PTD kot. So sape yang pernah amek exam PTD mungkin dah dpt gambaran la camne bentuk soklan dia kan. Susah tak? Persediaan harus dimulakan dari sekarang. All the best kawan-kawan sekalian yang dpt panggilan exam tu. Pergi jgn tak pergi. Tapi kena la study dulu.. =)




GOOD LUCK!!! 


:: CHAIYOK CHAIYOK::

No comments:

Powered by Blogger.