Masa Untuk Menjadi seorang SUPERSTAR!!!

Wednesday, March 31, 2010
Hye all... peace..;P

sumber dari DIGI


Eh korang pernah tengok tak iklan DIGI yang sorang laki menari sambil berjalan tuuu? Alah yang siap terjun bawak payung kuning tuuu... Korang nak tak muka korang tertempel lam iklan tu macam ni. Bukan ape pun saja suka2 join... Konon-konon leh jadi SUPERSTAR la kan... Hahaha...
Kalo korang tader keje nak buat, ade masa sepuloh minit ka, terlebih masa senggang ka boleh la korang join kat web DIGI. Senang je. Kat situ dah tunjuk step dia. Korang upload je gambar muka korang and edit yang mana patot.
Sila tengok video muka aku ni sebagai contoh..Bila kita wat benda tu dia jadi camtu haaa...


Hahaha.... dah tengok?? cam klako lerrr... kalo tak tengok laie sila sila view kat sini pastu jgn lupa vote untuk akak ye deknon...Hahaha...undi jgn tak undi...

No comments:

Powered by Blogger.