Repair Phone Bergerak Penang

Tuesday, February 19, 2019
Assalamualaikum. Post khas untuk warga Penang yang tengah cari tempat nak repair handphone korang yang problem tu. Korang boleh hantar repair dengan fixfonepenang owner dia Amier. Ummi jumpa dekat Instagram terus amek nombor whatsapp. Yang bestnya fixfonepenang ni offer servis repair phone bergerak kat area penang ni. So korang tak perlu sesusah nak keluar rumah nak hantar repair phone tu. Just whatsapp nanti owner datang ambil. Cas pun tak de lah melampau kay.


Macam Ummi punya handset pun sekejap je Amier repairkan. Datang ambil petang Sabtu, Ahad tengahari siap mai hantar dah. Semua elok balik. Tak susah kami nak gi cari kedai dah. Hehe. Tunggu depan rumah je.




Ummi punya Samsung A7 ni rosak camni. Jatuh punya pasal. Asal sikit je tu. Lama-lama merebak. Sebelum dia tutup penuh screen tu, baik lah repair handphone ni.

Dan yang bestnya lagi, korang boleh je request nak Face-to-Face repair handphone korang tu. Nak tengok owner dia repair sendiri depan mata. Macam-macam problem phone dia boleh tengok.

Kalau nak tengok details lagi sila jenguk IG fixfonepenang (@fixfonepenang ). Harga repair phone insyaAllah berpatutan.

Tu je la nak update kali ni. Jumpa lagi naa!

No comments:

Powered by Blogger.