Showing posts with label Daftar Ahli. Show all posts
Showing posts with label Daftar Ahli. Show all posts

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

>> Dec 26, 2016

Cara Daftar Ahli Shaklee Online | بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم

Minggu lepas Alhamdulillah selamat mendaftarkan anak Shaklee terbaru saya ni merangkap kawan baik merangkap pengguna Shaklee juga sebelum decide jadi ahli ni 😀



Senang je nak jadi ahli Shaklee ni. Samada boleh register di branch Shaklee atau boleh register ahli Shaklee secara online.  Korang boleh pilih mana yang mudah. Tapi bagi saya daftar ahli shaklee online ni lagi mudah la kan.



Kawan saya ni, beliau nun jauh di Putrajaya. Hehe. Tapi takpe senang je sekarang ni nak daftar ahli Shaklee ni. Sekarang boleh daftar ahli Shaklee secara online je. Mudah kan?





Lepas je dah aktifkan keahlian tu, bolehlah korang shopping dan beli Shaklee secara online je. Tak susah dah korang nak pergi branch dah kan..😊



Korang yang nak beli Shaklee secara online dan daftar ahli Shaklee online boleh la whatsapp nombor di bawah

📱WA 013 985 2827
📱WA 013 985 2827 
📱WA 013 985 2827

 ✏Follow IG @bondasihat
++++++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
++++++++++++++++++++++++++

Read more...

footer social

Google+ Followers

Followers

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP