Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017

Saturday, February 25, 2017
Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua. Sedang berblog walking dan kemudian terserempak dengan blog comey  S.K yang sedang menganjurkan pencarian bloglist Sesi March 2017. Kita rasa macam waahhh...Nak join laa..sebab lama dah tak join segmen-segmen gini. Sejak kembali ke arena blogging ni, mood menaip dok mai je kan..Hehe. So kita join sekali lah :).

Lagi pun syarat-syarat untuk join segmen Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017 amat mudah untuk korang follow okey.





Nak tahu lebih lanjut tentang segmen ni, korang kelik je banner comel kat atas tu ye. Jom pakat ramai-ramai join segmen ni. Bukan saja dapat tersenarai dalam bloglist S.K tapi siap boleh dapat hadiah lagi tau!. Rugi tak join. Mana tahu kot rezeki dapat hadiah lagi kan. Hihi.


Syarat-syarat untuk join Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017 korang boleh refer dekat sini jugak.

Jom sama-sama meriahkan segmen ni.

Selamat berblogging sampai jumpa lagi. Bye!  

2 comments:

Powered by Blogger.