Kebaikan Dan Kelebihan Vitalea Multivitamin Shaklee

Kebaikan Dan Kelebihan Vitalea Multivitamin Shaklee - Vitalea Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta didunia. Asalnya dikenali sebagai "Vitalize-Mineral" dan disingkatkan sebutan kepada "Vita-min". Perkataan "Vitamin" itu lah disebut-sebut hingga sekarang. Dahulunya Vitalea ini berbentuk cecair. Seiring dengan peningkatan teknologi bentuknya telah berubah daripada bentuk cecair kepada bentuk tablet yang kini dikenali sebagai Vita-Lea. Terdapat banyak kebaikan serta kelebihan Vitalea iaitu multivitamin Shaklee ini. Jom baca perkongsian tentang kebaikan dan kelebihan Vitalea sejenis Multivitamin daripada Shaklee ini. Jika ingin mendapatkan Multivitamin Shaklee Vitalea boleh hubungi Hotline Pengedar Shaklee atau Pengedar Shaklee Penang di 013-985 2827.
Untuk pengetahuan, setiap tablet Vitalea Shaklee mengandungi 30 jenis nutrisi harian yang lengkap. Ia diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting sepertimana yang disarankan oleh RDA. Formulasi ini sangat komprehensif dan seimbang.

Tablet Vitalea Shaklee ini disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah-kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks yang disebut sebagai "Explo-tab". Ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas didunia terlarut dalam air dan juga di dalam tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya juga  mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Dan pada tahun 2000 Vitalea Shaklee telah dipilih sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest yang mana pemilihan itu dibuat oleh Center for Science di Amerika Syarikat. Woha!

Itu dia sedikit sebanyak info mengenai multivitamin Shaklee Vitalea ni. Sekarang kita ketahui pula manfaat utama pengambilan Vitalea Shaklee serta kebaikan dan kelebuhan Vitalea Shaklee ini untuk kesihatan kita.


Kebaikan Dan Kelebihan Vitalea Multivitamin Shaklee - THE BEST MULTIVITAMIN


Vitalea Shaklee adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, dan Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. Vitalea Shaklee Iron Formula mengandungi 400mcg asid folik, vitamin B yang diperlukan untuk tubuh yang sihat, melalui sistem pengangkutan mikrosalutan berpaten, direka untuk memastikan penyerapan asid folik.

Di dalam Set Hamil Shaklee atau Set Mengandung Shaklee serta Set Bersalin atau Berpantang Shaklee dan Set Menyusu Shaklee juga terdapat Vitalea sebagai pelengkap nutrisi buat ibu-ibu.Antara kelebihan pengambilan Vitalea Shaklee secara konsisten :

Sebagai Penambahan Tenaga Segera - Vitalea Shaklee bertindak sebagai pemberi tenaga, mencergaskan tubuh badan kita dan memberikan kekuatan mental. Sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

Pelengkap Nutrisi - Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang Vegetarian dan anaemia.Keupayaan Sistem Produktif - Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang dalam proses membesar.

Metabolisma - Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.Elemen Penting Pada Sel Tubuh - Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baharu, membantu proses tumbesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan thyroid.

Melindungi Organ - Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.


Banyak sungguh kebaikan dan kelebihan jika kita amalkan multivitamin Vitalea Shaklee ini secara konsisten. Jika anda ingin dapatkan dan beli Vitalea Shaklee secara online boleh  klik link di bawah.

Untuk Belian Produk Shaklee Secara Online Klik > Beli Shaklee OnlineUntuk Daftar Jadi Ahli Shaklee Online KlikBorang Daftar Ahli Shaklee OnlineUntuk Bantuan Mengenai Pembelian dan Pendaftaran serta Sebarang Pertanyaan Sila Whatsapp ke > 013 - 985 2827

No comments:

Powered by Blogger.