Shaklee Baby Gentle Wash

Shaklee Baby Gentle Wash - Alhamdulillah rangkaian produk Shakleebaby Malaysia mula boleh didapati insyaAllah pada akhir bulan November ni. Ada 3 produk dalam set penjagaan bayi Shaklee ni dan salah satu daripadanya ialah Shaklee Baby Gentle Wash!

Baca Juga Shaklee Baby Produk Selamat & Lembut Untuk Kulit Bayi
Shaklee Baby Gentle Wash


Shakleebaby Gentle Wash merupakan mandian bayi yang telah diuji untuk sensitivi, mengandungi formula yang tidak memedihkan mata dan lembut untuk kulit bayi sehingga menjadikan masa mandi lebih menyeronokkan.

Shakleebaby mengandungi chamomile, lavender dan aloevera organik.Mandian bayi Shaklee yang lembut ini memberikan lebih ketenangan dan ketenteraman dan kelegaan kepada kulit baby.

Ianya mempunyai pH yang seimbang dan tidak menimbulkan sebarang alahan. Shaklee Baby Gentle Wash ini telah diuji untuk sensitiviti dan sememangnya ianya formula terbaik untuk kelegaan kulit bayi.Shakleebaby sangat memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang LEMBUT, SELAMAT dan ORGANIK  untuk menghasilkan produk penjagaan kulit bayi yang terbaik untuk si Manja anda!

Jika berminat untuk dapatkan Shakleebaby Gentle Wash ini, boleh hubungi Pengedar Shaklee Penang di talian 013-985 2827 sekarang juga!


No comments:

Powered by Blogger.