Takut Nak Mulakan Bisnes Online? Ketahui 7 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Online Shaklee

Takut Nak Mulakan Bisnes Online? Ketahui 7 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Online Shaklee - Siapa sangka akhir-akhir ini ramai yang dah mampu buat duit dengan memulakan Bisnes Online dari rumah sahaja. Dalam suasana ekonomi negara yang tidak menentu serta peningkatan harga barangan yang ketara, ramai juga yang dah mulakan bisnes online dirumah secara sambilan mahupun sepenuh masa kan. Alhamdulillah :)


Baca Kenapa Kena Mulakan Bisnes Online Sekarang



Bagi saya sendiri, sebelum terjebak dalam bisnes online Shaklee ini, ada beberapa kriteria yang saya titik-beratkan sebelum memilih bisnes ini sebagai bisnes online yang saya nak buat.

Bukan apa. Kita tak nak la salah memilih bisnes sehingga terjerumus ke dalam Skim Cepat Kaya ke apa kan. Kata nak bisnes tapi barang bisnes pun tak nampak. Hehe. Tak mau la saya. Tak pasal-pasal nanti kena menanggung kerugian. Nauzubillah.



Dan lagi satu, bila kita memilih untuk lakukan bisnes online even secara part-time pun, kita kena lah pilih bisnes online yang terbaik kan. Kena pilih bisnes online apa yang sesuai untuk kita.

Tengok juga bisnes tu, bisnes online yang dah buat orang berjaya ke. Senang cakap pilih la bisnes online yang menguntungkan walau kita buat bisnes online part-time :).

Kalau korang masih lagi ada rasa teragak-agak atau masih ada rasa takut lagi nak mulakan bisnes online sebab tak sure nak pilih bisnes online apa, bisnes online yang macam-mana, jom saya share sebab-sebab kenapa korang patut join bisnes online Shaklee ini bersama kami.



7 Sebab Kenapa Kena Pilih Bisnes Online Shaklee


1. MODAL RENDAH
Berbekalkan modal yang KURANG dari RM100, saya dah boleh mulakan bisnes online shaklee ni. Tak perlu bayar banyak-banyak dan tak perlu buat pinjaman banyak-banyak semata-mata nak mulakan bisnes online ni.

2. RISIKO RENDAH
Selalunya bila kita buat bisnes, mesti fikir nak kena ada kedai nyata atau ada kiosk kan. Tapi dengan bisnes online ni, kita dah ada kedai alam maya kita sendiri. So dah tak perlu fikir risiko dan kos operasi fizikal yang lain.

3. INCOME SEGERA
Income segera ni maksudnya untung runcit yang kita boleh dapat bila jual produk. Tapi bukan maksud kita kena beli dan simpan stok banyak kat rumah tau. No no! Yang ni ada cara dia juga :).

4. SISTEM ONLINE YANG STABIL
Di Shaklee, kita ada sistem online yang mantap yang mana korang boleh akses dimana saja korang berada. Sama ada nak beli barang atau nak register kan keahlian semuanya boleh dilakukan dihujung jari. Namun pastikan ada capaian internet ye.

5. SISTEM REWARD TERBUKTI TERCAPAI
Bisnes online Shaklee bukan sahaja menawarkan cash bonus tau. Rewards di Shaklee kita boleh dapat dalam bentuk 3C - Cash, Car, Convention. Boleh baca sini untuk lebih lanjut. Klik --> Program 3C Shaklee.

6. ZERO COST MARKETING
Senang sahaja untuk memasarkan produk Shaklee ni. Kita boleh guna pelbagai socmed yang ada. Ada yang suka bisnes online di instagram, suka bisnes online di facebook. Terpulang kepada keselesaan masing-masing untuk gunakan platform FREE yang ada.

7. AKSES KE BRANCH
Branch Shaklee terdapat di banyak tempat di Malaysia. Di Semenanjung sahaja sudah ada berapa. Kalau perlukan stok segera, korang boleh akses ke branch-branch Shaklee yang ada. Macam di Penang, branch Shaklee Penang ada di Seberang Jaya. Mudah kan nak dapatkan stok?




Ini antara sebab kenapa saya juga pilih bisnes online Shaklee. Saya juga agak segan sebenarnya nak approach orang face-2-face ni. So saya pilih bisnes online sebab dah tak perlu kita gi ketuk pintu rumah diorang nak jual barang kan. Hehe.

Selalunya pelanggan yang akan cari untuk dapatkan Produk Shaklee ataupun nak Jadi Ahli Shaklee. Jadi saya akan Daftar Ahli Shaklee untuk diorang juga.

Kalau korang nak tahu macam mana cara nak buat bisnes online Shaklee ni jom join kami. Ada beberapa tips  dan teknik exclusive untuk korang yang betul-betul nak buat bisnes online Shaklee ni.

Korang boleh hubungi Pengedar Shaklee Penang di talian 013-985 2827.

Atau kalau korang nak isi Borang Daftar Ahli Shaklee ni dulu pun boleh. Nanti saya akan hubungi kembali

Jom rebut peluang yang ada untuk mulakan bisnes online bersama kami. Gunakan kemudahan smartphone korang untuk kita sama-sama jana pendapatan.

Kaum ibu dan student amat digalakkan. Ada juga surirumah yang ingin kerja dari rumah kan. Jadi boleh hubungi kami sekarang juga ya untuk peluang bisnes online ini.

2 comments:

Powered by Blogger.