YOUTH Shaklee Skincare Set Kecantikan Selamat dan Semulajadi

YOUTH Shaklee Skincare Produk Kecantikan Selamat Dan Semulajadi - Sebelum ni ramai yang ternanti-nantikan apakah produk skincare Shaklee yang bakal menggantikan Produk Skincare Shaklee Nutriwhite. Termasuk lah saya sendiri. Nanti dan terus menanti. Hehe. Sangat tak sabar-sabar nak  tahu skincare apa la yang shaklee nak keluarkan nanti. Pasti lebih baik kan formulasi dia.

Sebenarnya, Shaklee dah pun umumkan produk skincare baru shaklee yang bakal dibawa ke Malaysia ni pada Ogos lepas. Ramai juga yang dah tahu pasal ni kan. Tak lain tak bukan ianya YOUTH Shaklee Skincare Produk Kecantikan Selamat Dan Semulajadi.

UPDATE** Youth Shaklee Sudah Mula Di Jual. 

Beli Youth Shaklee Secara Online. Klik >> ORDER YOUTH

Formulasi baharu dalam YOUTH Shaklee Skincare ni pasti mengujakan kita semua!




Cuba tengok gambar kat atas. Inilah dia YOUTH Skincare Shaklee tu. Menarik kan skincare Shaklee yang baharu ni.

Nak tahu apa yang ada dalam rangkaian set penjagaan kulit YOUTH Shaklee Skincare ni? Jom kita usha-usha sikit apa yang ada.


YOUTH Shaklee Skincare Produk Kecantikan Selamat Dan Semulajadi

Rangkaian produk YOUTH Skincare Shaklee yang bakal ada di Malaysia nanti terdiri daripada 7 set penjagaan anti aging atau anti penuaan.



YOUTH Skincare Shaklee

YOUTH Shaklee Skincare adalah 100% natural dan semulajadi, tidak diuji ke atas haiwan, bebas gluten dan paling penting bebas  daripada 2,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh diragui keselamatannya ke atas kulit kita.


Youth Shaklee Skincare - Set Kecantikan Luaran Shaklee

Luminous Gel Oil Cleanser - Mengandungi pH yang seimbang untuk meneutralkan dan melicinkan kulit wajah.

Perfecting Skin Toner - Membuang sel kulit mati dan menaikkan seri wajah.

Youth Activating Serum - Mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang membantu proses pemulihan secara kritikal.

Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 - Memelihara dan melindungi kulit dengan perlindungan optima.

Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) - Krim malam yang memperbaharui sel kulit.

Radiance C+E Capsules - Sangat powerful. Gabungan vitamin C dan E yang asli untuk mengembalikan aura seri wajah.

Youth Activating BB Cream - 5 in 1 BB Cream untuk kulit lebih halus dan bersinar.



Cuba tonton video di bawah. Rangkaian produk penjagaan kulit wajah yang dinantikan oleh ramai wanita diluar sana.





BEST ke sangat best? Kalau tanya saya mesti la saya sendiri pun tak sabar-sabar nak jadi yang terawal guna produk ni. Ye la. Usia pun dah lebih 30 tahun kan. Mesti la nak sesangat produk yang boleh kembalikan keanjalan kulit kan. Hehe. Skincare yang boleh hilangkan parut jerawat dan jeragatProduk YOUTH Shaklee ni insyaAllah diyakini selamat.

Untuk yang ada masalah  kulit kering dan  berminyak, boleh ambil skincare shaklee untuk kulit berminyak dan skincare shaklee untuk kulit kering dengan mendapatkan Set Kecantikan Shaklee yang selamat untuk penjagaan dalaman.




Banyak sangat tau lambakan set kecantikan yang ada di Malaysia ni. Set putihkan wajah seminggu,  losyen pencerah kulit wajah pantaskrim cerahkan kulit 3 hari dan macam-macam lagi lah nama yang ada.

Namun, memilih yang selamat dan tidak berbahaya itu yang terbaik. Pastikan bebas dari bahan kimia berbahaya seperti paraben dan merkuri. Dua ni antara contoh bahan kimia yang berbahaya tau. Boleh check dekat produk yang kita tengah guna tu. Kalau ada, better stop cecepat. Sebelum ia mendatangkan kesan sampingan yang tak baik.

Harga Produk Skincare Shaklee YOUTH ni juga akan diumumkan bila-bila masa je. Jadi, kalau korang nak jadi yang terawal sebagai pengguna Youth Skincare Shaklee, dan nak tahu harga produk kecantikan dan skincare shaklee ni, boleh tinggalkan emel anda diruangan komen.

Atau untuk lebih pantas, boleh whatsapp nombor di bawah:

WHATSAPP "SKINCARE SHAKLEE" ke 013- 985 2827
WHATSAPP "SKINCARE SHAKLEE" ke 013- 985 2827
WHATSAPP "SKINCARE SHAKLEE" ke 013- 985 2827


Cecepat whatsapp tau!

6 comments:

Powered by Blogger.