4 Bahan Ini Jadikan Vivix Sangat Digemari!

4 Bahan Ini Jadikan Vivix Sangat Digemari! - Bila sebut saja Vivix Shaklee, dah terbayang-bayang dah kepekatan cecair  berwarna merah maroon pekat yang menjadi kegemaran ramai. Vivix Shaklee ini adalah satu produk premium Shaklee yang diformulasikan daripada bahan-bahan utama yang sangat berkualiti tinggi.Antara bahan utama yang ada di dalam Vivix kesukaan ramai ini ialah 4 ramuan semulajadi yang terdiri daripada estrak Muscadine Grape, ekstrak Purple Carrot, ekstrak European Elderberry dan ekstak Japanese Knotweed.

Mesti semua dah tahu kan yang Vivix Shaklee adalah sejenis minuman botani yang berkhasiat terhasil daripada penyelidikan bertahun-tahun oleh para saintis terkemuka Shaklee.
Baca Khasiat Vivix Untuk Pesakit Kencing Manis

Kajian juga menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.

Ramai ke yang dah cuba Vivix Shaklee ni?

Jom kita tengok apa dia 4 bahan utama ramuan semulajadi yang ada dalam Vivix Shaklee ni.4 Bahan Utama Dalam Vivix Shaklee


1. Muscadine Grape
Sejenis anggur muskat yang sangat istimewa berbanding anggur-anggur lain. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti-radang.

Juga mempunyai lebih 40 kali ganda polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan jantung, kesihatan otak, menurunkan tahap gula didalam darah, melambatkan proses penuaan dan bertindak sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

2. Purple Carrot
Mempunyai sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical. Ia turut bertindak sebagai anti radang, anti mikrob dan anti carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.

3. Elderberry
Mengandungi vitamin C yang sangat tinggi dan bermanfaat untuk jangkitan seperi virus dan bakteria.

Bahan dalam vivix ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan, menurunkan kadar kolestrol serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.4. Japanese Knotweed
Juga dikenali sebagai Polyganum Cuspidatum. Bahan dalam vivix ini mengandungi sumber Resveratrol yang sangat tinggi.

Ia membantu melambatkan proses penuaan, membantu mengawal tekanan darah, membantu mengawal kadar kolestrol, meningkatkan kecergasan dan diambil untuk mengurangkan berat badan


Nah! Itu lah dia bahan utama dalam Vivix yang semuanya diekstrak dari ramuan semulajadi.

Kalau nak tahu, produk premium Shaklee Vivix ni dah jadi kegemaran dan kesukaan ramai setelah mereka mencubanya pertama kali.

Bukan apa, bila mereka konsisten amalkan Vivix ni disamping menjaga menjaga cara makan, kesihatan mereka makin bertambah baik. Vivix ni bukan ubat ya. Namun Alhamdulillah ramai yang memberi feedback positif setelah mengamalkan Vivix Shaklee.

Jika ingin mencuba Vivix untuk masalah kesihatan anda, boleh beli Vivix secara online dengan menekan butang di bawah.Jika perlukan bantuan dalam urusan pembelian, segera hubungi hotline kami di 013 - 985 2827 ( Pengedar Shaklee Penang). Kami pasti segera membantu anda.

Beli Vivix secara online sekarang!


No comments:

Powered by Blogger.