Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee| بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم

Barangsiapa yang dah settle semua jenis hutang piutang termasuk hutang pengajiannya, maka berbahagia lah kalian ya 😂😂😂

Ni kisah dia bila dah start hubungan manis dengan PTPTN ni. Lepas dah graduated, kena la berusaha untuk membayar balik hutang-hutang pengajian tu. Kalau dah dapat kerja lepas je habis belajar, syukur Alhamdulillah. Boleh terus potong gaji.



Bagi yang belum ada peluang, jangan putus asa ya. Masih ada banyak cara lagi untuk korang ikhtiar untuk menambahkan pendapatan dan nak bayar hutang-hutang pengajian macam PTPTN ni.

Melihatkan ekonomi masa kini, dibebani pula dengan kos sara hidup yang makin meningkat, peluang pekerjaan yang makin terhad baik disektor awam mahupun swasta, tak salah rasanya adik-adik cuba berjinak-jinak dengan bisnes.



Cuba mulakan dengan bisnes yang tak perlukan modal yang besar macam bisnes online Shaklee. Tak perlu nak susah keluar ke sana ke sini cari kedai nak jual barang. Duduk je depan laptop dan pc, atau pegang handphone, dah boleh buat bisnes. Cuma bawah RM80 sahaja untuk mulakan bisnes ni. Smartphone masing-masing dah ada, tinggal lagi modal usaha dan kerajinan sahaja.

Adik-adik yang lepasan SPM pun dah boleh buat bisnes ni. Yang masih lagi belajar di IPT digalakkan. Takkan kacau masa belajar korang. Yang penting tahu dan fokus mana yang penting. Pandai bahagikan masa.



Biasanya, bila kita ada tanggungjawab yang perlu dilaksanakan, kita akan lebih berdisiplin menyiapkan tugasan samada pelajaran mahupun bisnes, secara automatik mendidik diri sendiri untuk lebih menghargai masa.

Kalau kena dengan cara, tiap-tiap tengah bulan dapat la merasa duit bonus Shaklee masuk akaun. Alhamdulillah bolehla tampung-tampung nak bayar PTPTN atau hutang lain atau simpan Tabung Haji atau convert beli emas. Eh banyak pulak cadangannya 😂 Hehe.



Adik-adik yang nak join team SuperStars kami ni, ada peluang untuk belajar cara nak buat bisnes online. Pilih mentor yang boleh guide korang untuk bisnes. Pilih team yang support and sayang each other okey 😉. Mulakan pelaburan diusia muda korang SEKARANG!

Jom whatsApp nombor kat bawah ni dan bersama SuperStar kita besinar bagai bintang 😀.



Nak join kami berbisnes?

📱WA 013 985 2827
📱WA 013 985 2827 
📱WA 013 985 2827

 ✏Follow IG @bondasihat

++++++++++++++++++++++++++
 Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
++++++++++++++++++++++++++


No comments:

Powered by Blogger.