Vitalea Shaklee : 5 Sebab Kenapa Wajib Ada Di Setiap Rumah

Saturday, November 26, 2016

بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Mengambil supplement sekarang ni bukan lah semata-mata kena ikut trending ke apa. Ambil supplement kena bersebab. Nutrisi dan seimbang penting demi kesihatan dan kesejahteraan tubuh badan kita sekarang dan akan datang 😊


Paling kurang pun, paling payah pun, paling susah sangat pun nak telan vitamin, benda yang saya sarankan wajib ada di setiap rumah di Malaysia ni adalah VITALEA SHAKLEE!

Nak tahu tak kenapa Vitalea? Jom tengok sebab-sebab patut ada lat rumah awak Vitalea ni 😉




5 SEBAB KENAPA VITALEA PATUT ADA DI RUMAH ANDA


1. Asas Penting Pada Sel Tubuh
Vitalea bertindak sebagai asas nutrisi kepada tubuh badan. Ia memastikan sel terus hidup dan memastikan pertumbuhan sel baharu berlaku. Disamping itu, ia juga membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod.


2. Penambah Tenaga Segera
Bertindak sebagai pemberi tenaga untuk kecergasan tubuh dan kekuatan mental individu. Ia sekaligus membantu peningkatan sistem memori dan memberikan daya fokus yang lebih dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

3. Pelengkap Nutrisi
Membantu melengkapkan nutrisi seimbang akibat kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting kesan daripada pola pemakanan dan amalan diet yang tidak seimbang. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagai pelengkap nutrisi badan.

4. Keupayaan Sistem Produktif
Membantu meningkatkan pertahanan sistem produktif terutamanya kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

5. Melindungi Organ Penting
Vitalea  mampu melindungi fungsi organ-organ utama di dalam badan seperti buah pinggang, jantung dan hati.



Dan kalau nak tahu  Vitalea Shaklee ni merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta didunia. Ia bukan sahaja untuk remaja dan dewasa sahaj, untuk kanan-kanak pun boleh sebab Shaklee dah ciptakan Vitalea khas untuk kanak-kanak.



Sebab kan banyak manfaat macam ni la Vitalea ni dah jadi benda wajib ada kat rumah saya. Kalau la diberi rezeki yang banyak berganda, saya akan  bagi FREE je VITALEA ni tau dekat korang. Doa-doakan lah mana la tahu kan 😀😉. Tapi sekarang ni, kena lah order dan beli dulu 😅😅.


 Untuk order dan konsultasi
📱WA 013 985 2827

 +++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
+++++++++++++++++++++++

No comments:

Powered by Blogger.