Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Berkesan dan Selamat


بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم


Dulu, masa nak beli produk, supplement terutamanya, tak kisah sangat pun nak pilih-pilih brand ni. Asal tengok je testimoni-testimoni 'hot' bertimbun yang dok ada tu,terus 100% yakin menjadi la produk nii...Nak la try..



Tak ambil kisah pun selamat ke tak benda-benda yang nak telan tu..😦. Owh...bahaya nya laa perangai...! 😥😡

Haisshh laa...Patutnya kan, sebelum decide nak ambil satu-satu produk tu, kena la check dulu brand yang kita berkenan tu ada tak depa buat "Landmark Study"?

Penting ke ceq nak kena ada "Landmark Study" tu? 😎




Okey citer dia macam ni 😀

"Landmark Study" ni macam test la atau pun ujikaji.

Ia dibuat ke atas pengguna sesuatu produk untuk menentukan tahap keberkesanan produk yang diambil tu ke atas kesihatan mereka untuk jangka masa panjang.

Nak tengok effect dia cam ne..negatif ke positif produk ni

Ujian ni biasanya dilakukan ke atas pengguna produk yang dah mengamalkannya selama lebih kurang 20 ke 30 tahun lamanya. Wahhh lamanya...Kenapa kena lama sangat tu? 😮😮

Sebab kita kena tahu yang sesuatu penyakit tu biasanya terjadi selepas 10 ke 30 tahun 😮

Takkan baru release produk 2-3 tahun buat landmark study. Rasa-rasa tepat tak hasilnya? 😕

Agak-agaknya la kan, VALID ke tak testimoni orang dok bagi selepas setahun ke dua tahun depa guna produk tu? Hmmm...

Kita mahukan produk yang diyakini SELAMAT untuk jangka masa panjang dan mampu memberikan KESAN POSITIF ke atas penggunanya dan tidak mendatangkan kesan sampingan yang lain

Mujur di Shaklee dorang buat landmark study ni




Dengan adanya landmark study ni ia memberikan BUKTI KUKUH bahawa produk SHAKLEE adalah SEMULAJADI, SELAMAT dan BERKESAN untuk pengamalnya

Tak yah risau-risau nak #PilihSHAKLEE je lepas ni 😍😍

Dan untuk vitamin khususnya, kebanyakan ujian dilakukan ke atas satu vitamin sahaja. Sedangkan vitamin tu sendiri akan bertindak balas dengan vitamin-vitamin lain yang diambil atau vitamin daripada sumber-sumber makanan  yang kita makan hari-hari tu

Selain tu, cara hidup dan tabiat pemakanan juga turut mempengaruhi tahap kesihatan kita

Amalkanlah cara hidup sihat, tak mau stress-stress. Dan juga makanan tu pilih-pilih la yang berkhasiat ya 😉😀


Paling penting, sentiasalah berdoa agar ALLAH terus kurniakan dengan nikmat kesihatan. Sihat itu ANUGERAH yang tak ternilai harganya😊😊

Selagi mampu, kita jaga sebaiknya💪




Rasa-rasa nak tak BERUBAH ke brand vitamin yang lebih baik?

Jom Whatsapp 013 985 2827 untuk kita share kebaikan setiap vitamin Shaklee ni 😊

📱WA 013 985 2827
📱WA 013 985 2827
📱WA 013 985 2827


✏Follow IG @bondasihat

++++++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
++++++++++++++++++++++++++


No comments:

Powered by Blogger.