Keep Learning Keep Growing

Monday, November 14, 2016
بسم الله الرحمن الرحيم dan السلام عليكم

Walaupun lambat bermula, tak semestinya tak boleh jadi yang terbaik kan 😀

Macam tu la dalam shaklee ni. Ya sebelum ni kita ambil supplement ni untuk diri kita je. Tak kongsi pun dengan orang lain. Tak share pun dengan family dan kawan-kawan.

Depa dok tanya makan supplement apa?

Kita jawab je makan Shaklee. Tapi tak share pun kebaikan shaklee dengan diorang. Tak cakap yang vitamin shaklee ni organic. Vitamin shaklee ni natural. Tak sama dengan kebanyakan vitamin sintetik kat luar sana tu.

Rugi pulak kan.

Sebab tu sejak dua menjak ni, kesedaran tu ada. Alhamdulillah.



Sejak ingin serius melibatkan diri dalam biz shaklee ni, dah tanam azam dalam diri yang kena TAMBAH ILMU. Increase knowlege. Terutamanya dalam nutrisi dan supplement ni. Nak tak nak, paksa diri BELAJAR. Sebab nak tolong orang, kena tolong diri sendiri dulu kan 😊

Alhamdulillah Allah pertemukan dengan upline-upline yang banyak ajar tentang nutrisi, kesihatan, supplement dan bonusnya ilmu-ilmu dalam bisnes yang susah nak dapat ni 😀

Syukur ada neni, mami dan team #Superstars yang sangat very the AWESOME! 😁

Mereka tak lokek dengan ilmu. Apa yang kita tak tahu, terus direct tanya dalam group InsyaAllah pasti berjawab. Best ke Best macam tu?

Eh macam dah terikut style mami salwa cakap dah 😛

Selain tu, nak upgrade ilmu dengan baca banyak bahan bacaan berkisar kesihatan ni. Buku nutrisi tu dah ada untuk rujukan. Belek-belek paper ada part nutrition, kita baca la sat.

Video-video berkaitan kesihatan kena tengok. Sekarang azam nak khatam video tentang detox. Seram tau bila tau benda apa yang dok ada berzaman dalam usus kita ni. Tak pernah cuci. Apa benda tu?

Haa sebab tu la kena tahu semua. Kena study. Kena upgrade knowledge. Nak jadi orang yang berilmu untuk membantu. Bukan takat main suggest main jual je kan 😛

Rasanya cukup takat ni dulu la membebel dalam blog. 😊

Owh kalau nak order supplement meh roger-roger okey 😉

#Keeplearning
+++++++++++++++++++++++
Aada ❤ 013 985 2827
#SahabatShakleeTerbaikAnda
+++++++++++++++++++++++


#shakleemy #superstarshaklee  #pengedarshakleeonline #pengedarshakleepenang
#pengedarshakleebandarcassia
#pengedarshakleebatukawan
#pengedarshakleesimpangampat
#pengedarshakleebukitminyak
#pengedarshakeebukittambun
#pengedarshakleealma
#pengedarshakleebandartasikmutiara
#setkehamilan #sethamilshaklee #setkehamilanshaklee #ubathamil #setberpantang #setmenyusu #sayajual #sayajualshaklee #lokalah #bazarpaknil

No comments:

Powered by Blogger.